Welke kant wil ik op met Sugarframe?

Al een tijdje twijfel ik wat ik met mijn blog zal doen. Aan de ene kant ben ik druk en heb ik minder tijd om te bloggen. Maar aan de andere kant ben ik ook zoekend naar wat ik wil. Wil ik weer vaak gaan bloggen? Zal ik weer video’s maken? Moeten er meer creatieve blogs online komen? Ga ik informatieve blogs schrijven? Zijn er nieuwe onderwerpen waarover ik kan bloggen?

Doordat ik zelf nog niet zo goed weet wat ik wil merk ik dat het stil is hier. Te stil. Ik wil wel graag bloggen, maar door mijn twijfels heb ik of geen inspiratie of geen motivatie. Daar ben ik helemaal klaar mee, dus ik wil duidelijkheid hebben! Ik weet dat het mijn blog is en dat ik alle keuzes kan maken die ik wil, maar ik wil ook graag jullie input hebben. Ik blog namelijk niet alleen voor mezelf, ook zodat anderen het kunnen lezen. Met jullie input kan ik keuzes maken, zodat ik weer kan bloggen ipv twijfelen.

Ik zal jullie input gebruiken als richtlijn, ik kan niet beloven dat ik mij er ook aan houd. Als jullie antwoorden dat ik meerdere keren per week zou moeten bloggen, ligt het aan mijn energie en schema of dat haalbaar is. Maar zo heb ik in ieder geval een globaal idee wat jullie fijn vinden. Én, wat nu niet lukt, lukt in de toekomst misschien wel. Dus voel je vrij om eerlijk te antwoorden. Wees niet bezwaard om aan te geven dat je veel of weinig blogs wil en of je alleen maar persoonlijke blogs of uitgebreide creatieve blogs wilt.

Door hier te klikken ga je naar de enquête. Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden!
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

1 gedachte over “Welke kant wil ik op met Sugarframe?”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.