Wat wil ik dit jaar nog doen?

2016 is al bijna voorbij en dat is voor mij een moment om in de stress te schieten haha. Ik heb ieder jaar weer heel veel plannen en aan het eind van het jaar blijk ik nog maar weinig gedaan te hebben. Nu moet ik zeggen dat dit jaar wel beter was dan andere jaren, maar ik heb nog vrij veel op mijn lijstje staan. Ik heb mijn lijstje al iets aangepast, om het haalbaar te maken. Ik ben benieuwd of ik dit ga redden in 1 maand!

  • Handletteren – ik vind het leuk om te doen, maar maak er te weinig tijd voor. Dus tijd om er gewoon voor te gaan zitten en weer iets te maken!
  • Mijn giraffe afmaken – begin dit jaar ben ik begonnen met het haken van een giraffe. Ik ben al halverwege, maar toen kreeg ik pijn in mijn handen en was ik druk met andere dingen. Zonde, want hij wordt echt heel erg leuk!
  • Game of Thrones uitlezen – ik ben in het 5e boek op pagina 600 van de 800. Ik ben ook al een paar maanden bezig in dit boek. Dus tijd om hem uit te lezen zodat ik doorkan naar een ander boek
  • Een blogplanner maken – dit wil ik al het hele jaar doen maar ik stel het steeds uit, omdat ik hem pas in januari wil gaan gebruiken. Maar het wordt nu toch tijd om hem te gaan maken, want het is best veel werk. Gelukkig heb ik al opgeschreven wat ik er allemaal in wil hebben, dus ik hoef het ‘alleen’ nog vorm te geven
  • Overstappen op een nieuwe vormgeving – de laatste tijd ben ik al veel bezig geweest met een nieuw logo. Die heb ik nu klaarliggen, maar ik moet nog een paar dingen bedenken voor ik alles op mijn blog kan doorvoeren. Ik hoop dat ik dat voor januari klaar heb

Wat wil jij nog doen in 2016?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

14 gedachten over “Wat wil ik dit jaar nog doen?”

  1. Poeh, 2016 duurt niet zo heel lang meer. Ik hoop dat ik mij nog kan inschrijven voor de opleiding die ik voor ogen heb. Maar daar heb ik ook een (parttime) baan voor nodig. Dus als dat zou lukken, sluit ik het jaar nog beter af.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.