Meteen naar de inhoud

Winactie – Sugarframe bestaat 1,5 jaar!

Wie jarig is trakteert toch? Daarom organiseer ik een winactie. Sugarframe bestaat vandaag namelijk al weer 1,5 jaar! Vooral het laatste jaar ben ik actiever gaan bloggen en heb ik meer lezers gekregen. Iets waar ik heel blij mee ben, dus ik vind het leuk om daarom een cadeautje weg te geven.

Het pakketje bestaat uit leuke producten om even tijd aan en met jezelf te besteden. Kan nooit kwaad toch? Het is geen groot pakket, maar ik vind zelf alle producten heel erg leuk!

Om mee te doen met deze winactie moet je onder dit artikel een reactie achterlaten dat je mee doet. Daarnaast kan je je winkans vergroten door gebruik te maken van social media. Je meerdere stappen nemen om meer kans te maken op het pakket.

– Reageer onder dit artikel dat je mee doet met deze winactie
– Volg mij op Facebook (+1 winkans)
– Volg mij op Bloglovin‘ (+1 winkans)
– Volg mij op Twitter (+1 winkans)
– Volg mij op Instagram (+1 winkans)

Je kunt meedoen tot en met 27 mei. Op 29 mei maak ik de uitslag bekend en zal ik de winnaar zijn of haar prijs opsturen.
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

7 reacties op “Winactie – Sugarframe bestaat 1,5 jaar!”

 1. Gefeliciteerd met je 1,5e blogverjaardag! Wat een ontzettend leuk pakketje! Ik ben helemaal verslaafd aan kleuren dus die kleurboeken vind ik helemaal geweldig. De rest is inderdaad vooral om lekker tot rust te komen wat ik zeker kan gebruiken na 8 uur (onbetaalde) stage per dag 🙂
  Ik volg je op bloglovin (sandra9454) en op twitter (@xsajo)

 2. Ik wist niet of je nu hier, of hierboven via Facebook moest reageren… Dus doe ik het maar beiden! :p

  Ik doe graag mee met de winactie! 🙂
  Ik heb namelijk elke stap gedaan, dus ik volg je overal op social media!

  Veel succes iedereen!

  Contacteren kan op quadfliegjulie@hotmail.com

 3. Gister belandde ik op je blog (hoe weet ik niet meer 😉 ) en inmiddels heb ik diverse posts gelezen. Heel knap dat je zo positief omgaat met je aandoeningen! Je moet een aardige dosis doorzettingsvermogen hebben! Ik heb zelf een chronische aandoening en het is fijn om zoveel herkenbaars te lezen. Ik wens je veel succes met je blog (op naar de volgende 1,5 jaar en meer) en met alle uitdagingen met betrekking tot je ziekte. Ik blijf zeker lezen. En op de valreep doe ik natuurlijk graag mee met deze super leuke actie (volg je intussen overal)!
  Groetjes,
  Janneke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.