Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de complete inhoud van Sugarframe.

Copyright

Alle teksten op Sugarframe zijn geschreven door mij, tenzij aangegeven staat dat het gaat om een gastblog. Mijn artikelen mogen niet gedeeld of gekopieerd worden zonder bronvermelding.

Samenwerkingen

Het kan voorkomen dat een artikel geschreven is naar aanleiding van een samenwerking. Ik heb dan een vergoeding van een bedrijf ontvangen. Of het product dat ik review heb ik gratis ontvangen. Dit staat ten alle tijde in het artikel vermeld.

Affiliatelinks

In sommige artikelen staan affiliatelinks. Dit zijn links naar een webshop die gekoppeld zijn aan mijn gegevens. Als je op die link klikt en vervolgens iets besteld, ontvang ik een klein percentage van het bestelde bedrag. Onder een artikel met affiliatelinks staat altijd dat er gebruik is gemaakt van affiliatelinks.

Medische informatie

Doordat ik over mijn leven als chronisch zieke schrijf, schrijf ik ook wel eens iets over behandelingen. Ik probeer de informatie oppervlakkig te houden en geen namen van medicijnen te noemen. Alle informatie die ik deel is gebaseerd op mijn eigen ervaring. Ik ben geen arts en ik kan geen medisch advies geven. Ik kan enkel vertellen wat voor mij heeft geholpen. Als je eenzelfde behandeling wilt volgen moet je dat altijd in overleg doen met je arts.