Achter de schermen #19 – ingestort

Deze 2 weken waren een emotionele rollercoaster. Ik stortte in, kwam tot inzichten, huilde de ogen uit mijn hoofd, maar er waren ondertussen ook dingen waar ik van kon genieten. Het voelt door dit alles dan ook alsof die 2 weken eerder 2 maanden duurden.

Het begon allemaal op een maandagavond. We zouden macaroni uit de oven eten. Ik was vergeten om geraspte kaas te kopen. Toen zei mijn man dat ik ook zelf kaas kon raspen. Klopt, dat kan, maar op dat moment ontstond er kortsluiting in mijn hoofd. Kaas raspen kon niet, kaas kopen was teveel werk, zonder kaas maken kon ook niet. Ik wist het niet meer. De macaroni stond al op het vuur, maar ik liep weg. Ik ging in bed liggen. Het was klaar, ik was ingestort. Ik had geen overzicht meer en mijn hoofd weigerde goed te werken.

Na maandag heb ik veel gerust en weinig gedaan. Vrijdag heb ik een paar uurtjes geprobeerd te werken, maar ik ben eerder gestopt. Daarna heb ik met mijn man boodschappen gedaan. Omdat het rond lunchtijd was stelde hij voor om kibbeling te eten. Daar had ik al een paar maanden zin in en vaak over getwijfeld om het te kopen, dus daar had ik wel zin in! Het was lekker, maar niet zo lekker in mijn hoofd. Dus ik weet niet of mijn verwachting te hoog was door de maandenlange twijfel, of dat het gewoon echt niet zo lekker was als anders.

Vorig weekend hadden we weer een feest met de buren; karaoke! Ik vind dat superleuk, ook supereng trouwens. We hadden iets van 20 dvd’s om uit te kiezen, dus genoeg leuke liedjes om te zingen! Ik was nuchter en wenste wel een aantal keer dat ik aangeschoten was waardoor het zingen makkelijker ging haha. Maar ik heb meerdere liedjes gezongen door de microfoon en gewoon lekker meegezongen met de rest.

Na lang twijfelen besloot ik dinsdag om ontslag te nemen. Het had meerdere redenen en uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt. Omdat ik niet te lang met die beslissing rond wilde lopen ben ik dinsdag even naar mijn werk gegaan om met mijn baas te praten. Het was een fijn gesprek en er viel een last van mijn schouders. En toen ik thuis kwam stond er een verrassing op mij te wachten! Het Hyge haakpakket! Ik vond hem zelf te duur om te kopen, maar mijn moeder vond dat ik het verdiend had. Dus nu kan ik toch meedoen met de CAL!

Woensdag ging ik met mijn moeder naar Zwolle. Ik had een leuke dag nodig en ik wilde nog naar de Sostrene Grene. We zouden rustig aan doen, want ik was nog steeds uitgeput. Het was heel gezellig, we hebben tussendoor nog even geluncht bij Waanders én ik heb een leuke hobbywinkel ontdekt! Woensdag was de eerste dag na mijn no buy challenge en het ging best goed. Ik kon mezelf goed inhouden en ik heb geen overbodige spullen gekocht.

Vrijdag was mijn laatste werkdag. Ik nam taart mee (veel te veel, dus ik kon vrijdag 3x taart eten en toen had ik nog over haha) en kreeg deze gigantische bos bloemen. Het was een rare dag. Ik had nog steeds geen concentratievermogen, dus liet mij door alles afleiden en werkte traag, maar ik was ook eigenlijk de hele dag afscheid aan het nemen. Maar toen ik thuis kwam voelde ik een opluchting. En toen ik alle werkdagen uit mijn agenda schrapte voelde ik een last van mijn schouders afvallen. Ik heb een goede keuze gemaakt dus!

Wat heb jij de afgelopen tijd gedaan?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

10 gedachten over “Achter de schermen #19 – ingestort”

 1. Blijf het echt een super dapper besluit vinden en hoop echt dat je de komende tijd je rust kan vinden.

  Geniet van de zondag!

  Beantwoorden
 2. Veel succes met het leven na je ontslag. Dapper van je! Zorg goed voor jezelf en neem op tijd wat quality-time met jezelf.

  Beantwoorden
 3. Ik vind het niet fijn voor je dat je bent ingestort maar blijf het supergoed van je vinden dat je voor jezelf kiest. Knuffel voor jou!

  Beantwoorden
 4. Wat moet er een last van je schouders gevallen zijn, nu je ontslag genomen hebt en je eigen ding kan doen. Goed dat je naar jezelf geluisterd hebt. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat van het Hygge-pakket! Veel plezier ermee! 🙂

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.