Achter de schermen #18 – Snappy Store en slapen

Voor deze Achter de schermen heb ik niet zo heel veel foto’s. Ik was veel bezig met Snappy Store, mijn webshop die ik aan het opzetten ben. De rest van de tijd lag ik vooral in bed, omdat ik mij niet zo goed voelde. Allebei niet heel interessant om iedere keer foto’s van te maken. Maar ik heb wel een paar foto’s die jullie een beeld van mijn weken geven.

Ik begon met een bezoek aan Show uw. Dat is een trade beurs voor home en gift, waar ook veel stationery te zien was. Goed moment dus om inspiratie op te doen. Het was een nuttig bezoek, waar ik een aantal inkoopadressen gevonden heb.

De eerste producten die ik ga verkopen zijn al binnen gekomen. Tijd voor productfoto’s dus. Fotografie vind ik leuk, maar productfotografie niet zo, ik vind het ook lastig. Een hele uitdaging dus! Ik ben 2 dagen bezig geweest en ik ben niet 100% tevreden, maar er zitten wel een paar geslaagde foto’s tussen.

PostNL had het weekend voor Valentijnsdag een actie dat je een kaart gratis kon versturen met een lippenstiftafdruk. Ik heb een kaartje gestuurd naar Lisanneleeft en naar een vriendin die het verdiend had. De postzegels zijn duur tegenwoordig, dus dan is zo’n actie leuk!

Met Valentijnsdag zou ik ’s avonds weg gaan. Ik had het van te voren overlegd, omdat wij valentijn allebei niet zo belangrijk vinden. Maar we wilden toch iets doen, dus we zijn gaan lunchen! Die heet een broodje knuffelvlees. Dit was de 2e keer dat ik dit bestelde en het blijft zo lekker.

Bij een eigen bedrijf komt de belastingdienst kijken. Ik snap privé al die regels van de belastingdienst al niet, laat staan zakelijk. Ik heb wel een boekhouder, maar het is handig en goedkoper als ik zelf het meeste kan doen. Dus ik ging naar een seminar van de belastingdienst om het allemaal iets meer te begrijpen.

Zoals ik net al zei heb ik veel in bed gelegen. Ik heb momenteel heel veel last van mijn ptss. Vervelend, maar dat zorgt er ook voor dat ik uitgeput ben. Ik slaap slecht door de nachtmerries en de herbelevingen overdag zijn vermoeiend. Daarnaast heb ik ook het idee dat ik ‘gewoon’ meer vermoeid ben.

Wat heb jij gedaan de afgelopen tijd?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

12 gedachten over “Achter de schermen #18 – Snappy Store en slapen”

  1. Vervelend dat je je niet lekker voelde. Wel tof dat je naar de beurs bent geweest. Ben erg benieuwd wat je allemaal gaat verkopen.

    Fijne zondag!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.