Over mij

Ik ben Leonie, geboren op 1 april 1989 en woonachtig in Hengelo. Op mijn blog vertel ik over wat mij bezig houdt. Mijn gezondheid (ik ben chronisch ziek), maar ook mijn hobby’s en andere hersenspinsels.

Op mijn 16e kreeg ik mijn eerste diagnose. Vanaf toen was ik chronisch ziek. Toch probeerde ik dat heel hard te ontkennen. Toen ik tijdens mijn studie mijn 2e diagnose kreeg bleef ik gewoon doorgaan. Ik moest en zou mijn diploma in 4 jaar halen, ongeacht mijn ziektes. Dat is gelukt. Ik mocht mezelf bachelor of communications noemen, maar ik was te ziek om te werken. Het continue doorgaan tijdens mijn studie heeft mij nog zieker gemaakt en een nieuwe diagnose opgeleverd.

Op dit moment heb ik 5 verschillende chronische ziektes. Ik ben dus beperkt in wat ik kan. Toch kan ik nog steeds genieten van het leven. Ik probeer alles uit mijn mogelijkheden te halen en te genieten van de lichtpuntjes. Er zijn moeilijke momenten, maar als chronisch zieke kan je ook een leuk leven leiden. Dat probeer ik ook te laten zien op mijn blog en ik geef tips hoe je om kunt gaan met een chronische ziekte.

In de tijd die ik over heb vind ik het fijn om series te kijken en thee te drinken. De rest van de tijd houd ik mij bezig met handletteren, haken en andere creatieve uitspattingen. Mijn twee passies zijn fotografie en toneelspelen. Als ik dat doe vergeet ik de wereld om mij heen en voel ik mij ultiem gelukkig.

Je leert mij beter kennen door mijn blogs te lezen, maar als je nóg meer wilt weten mag je altijd een mail sturen naar leonie@sugarframe.nl

Loading comments...