Over mij

Ik ben Leonie, geboren op 1 april 1989 en woonachtig in Hengelo. Op mijn blog vertel ik over wat mij bezig houdt. Mijn gezondheid (ik ben chronisch ziek), maar ook mijn hobby’s en andere hersenspinsels.

Op mijn 16e kreeg ik mijn eerste diagnose. Vanaf toen was ik chronisch ziek. Toch probeerde ik dat heel hard te ontkennen. Toen ik tijdens mijn studie mijn 2e diagnose kreeg bleef ik gewoon doorgaan. Ik moest en zou mijn diploma in 4 jaar halen, ongeacht mijn ziektes. Dat is gelukt. Ik mocht mezelf bachelor of communications noemen, maar ik was te ziek om te werken. Het continue doorgaan tijdens mijn studie heeft mij nog zieker gemaakt en een nieuwe diagnose opgeleverd.

Op dit moment heb ik 5 verschillende chronische ziektes. Ik ben dus beperkt in wat ik kan. Toch kan ik nog steeds genieten van het leven. Ik probeer alles uit mijn mogelijkheden te halen en te genieten van de lichtpuntjes. Er zijn moeilijke momenten, maar als chronisch zieke kan je ook een leuk leven leiden. Dat probeer ik ook te laten zien op mijn blog en ik geef tips hoe je om kunt gaan met een chronische ziekte.

In de tijd die ik over heb vind ik het fijn om series te kijken en thee te drinken. De rest van de tijd houd ik mij bezig met handletteren, haken en andere creatieve uitspattingen. Mijn twee passies zijn fotografie en toneelspelen. Als ik dat doe vergeet ik de wereld om mij heen en voel ik mij ultiem gelukkig.

Je leert mij beter kennen door mijn blogs te lezen, maar als je nóg meer wilt weten mag je altijd een mail sturen naar leonie@sugarframe.nl

22 gedachten over “Over mij”

 1. Leuk patroon!!
  Wil ik ook graag maken.
  Dus ik ben begonnen, maar ik kom er niet verder mee. Ik snap de voeten en benen niet.
  En bij overal haken bij regel 6 staat dat ik 43 vasten moet haken, maar ik heb er maar 35.
  Wil jij mij uitleg geven?
  Hopelijk lukt het mij ook op jouw minions te haken.
  Alvast bedankt.
  Vriendelijke groet,
  Martine.

  Beantwoorden
  • Hallo Martine,

   Ik zie wat je bedoelt. Helaas staat er een typefout in het patroon. Er moest staan 3 v haken ipv 43 v haken. Ik heb het meteen aangepast. Ik hoop dat je zo verder kunt!

   Groetjes,
   Leonie

   Beantwoorden
 2. kun je me helpen ik kom er niet uit ik ben met het lichaam bezig en bij toer 4 moet je 28 vasten hebben maar ik kom op plus minus 32 vasten de eer ste 3 toeren kloppen.
  en wat bedoel je met herhaal dit zeven keer.
  groetjes frieda.

  Beantwoorden
  • Hoi Frieda,

   Ik heb het even nageteld en ik snap waar de fout zit. Met ‘herhaal dit 7 keer’ bedoel ik dat je de stap die ik omschreven heb 7 keer haakt. Dus in dit geval dat je 7x 2 vasten en 2 vasten in de volgende vaste haakt. Als je dit 7x doet kom je uit op 28 vasten. Als je dit 8x doet kom je uit op 32 vasten.
   Ik hoop dat het lukt zo!

   Groetjes,
   Leonie

   Beantwoorden
 3. sorry hoor leonie ik doe nu wat jij me geantwoord hebt maar het komt niet uit. bedoel je dat je dan 4 vasten in een vaste moet doen ?maar dan kom je toch op veel meer steken. als je dat 7 keer doet. ik snap er niets van. sorry frieda

  Beantwoorden
 4. Pingback: Liebster Award nominatie! | iederedagkoningsdag
 5. Grappig om te lezen over je hobby fotograferen, ook hoe je t schrijft. Ik heb dat ook, ga met mij n strandwandeling maken of n boswandeling en ondanks ik niet ver kan lopen (één been functioneert niet meer optimaal) zorg ik toch voor n lange wandeling(vooral qua tijd), hahahaha, ik ben áltijd op zoek naar n mooie golf of schelp of in t bod n paddestoel, hahahaha. Ja, heb de vd vorige wandeling ook nog beeldmateriaal. Leuk & knap hoe open je bent. Kom nog es terug op je blog! Wil meer v je lezen.

  Beantwoorden
 6. Ha beste en leuke Leonie,
  Net las ik in Trouw van vandaag jouw ingezonden brief over de normale Nederlander en jouw idee erover wat dat voor jou betekent. Deze reactie kan ik mij goed voorstellen zo zou ik ws ook reageren in jouw situatie, t echt heel onrechtvaardig dat je er niet op vooruit gaat itt de ‘normalen’ in Nederland! Maar ik vind jou heel leuk en bijzonder, met kop en schouders uitstekend boven de gemiddelde saaie en kleingeestige Nederlander. Ik hoop dat ik je hiermee n welgemeend hart onder de riem steek.
  Hartelijke groet Maria Koot

  Beantwoorden
 7. Hallo Leonie,
  Bedankt voor het patroon van de schattige Minion. Heel lief en zo duidelijk beschreven.
  Maar als je de 7e toer hebt gehaakt, zijn er 41 vasten, ipv 38., volgens mij.
  Hierbij spreek ik ook mijn waardering en bewondering uit, dat je je eigen moeilijke situatie weet om te zetten in zoiets positiefs.
  Een voorbeeld voor velen!
  Lieve groet van Franca

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.