Achter de schermen #16 – Eigen bedrijf, pijn en genieten

Dit keer heb ik niet zo veel foto’s voor jullie. Het waren 2 drukke weken, maar vaak niet interessant genoeg voor een foto. Daarnaast had ik weer/nog steeds veel pijn, waardoor ik naast mijn afspraken ook veel in bed lag.

Vorige week had ik een fotoshoot samen met mijn moeder. We hebben weinig mooie, laat staan recente, foto’s van ons samen, dus het was tijd om daar verandering in te brengen. Het was leuk om te doen en het ging ook vrij gemakkelijk. We hebben ook meteen foto’s van ons individueel laten maken. Voorlopig weer genoeg mooie foto’s!

Ik heb het al een paar keer genoemd in blogs, maar ik wachtte al een tijd op mijn afspraak bij de pijnpoli. De pijn werd in de afgelopen weken alleen maar erger, dus ik was heel blij dat ik vorige week eindelijk terecht kon! Ik had een hele aardige arts die mij meteen serieus nam. Hij heeft mij nog even onderzocht en vond het niet meer dan logisch dat ik naar de pijnpoli was gekomen. We gaan over 2 weken starten met een TENS (een neurostimulatieapparaat), omdat er veel medicijnen afvallen. Eerst dus op deze manier proberen.

Door het koude weer gaat het de laatste tijd niet zo goed met mijn pijn. Daarom heb ik vorig weekend het hele weekend in bed gelegen. Ik was moe door de pijn en mijn lijf kon het eigenlijk niet aan om te zitten. Dus dan maar in bed liggen. En toen bracht mijn man ontbijt op bed, superlief!

Voor mijn werk zou ik naar de Webwinkel Vakdagen gaan. Ik werk niet voor een webwinkel, ik ben online media specialist bij een marketingbureau. Maar er zouden op deze vakdagen ook veel lezingen over online marketing gegeven worden. Daarnaast was het natuurlijk ook voor mezelf interessant om wat informatie te verzamelen voor mijn toekomstige webshop! Het was heel leuk, heel leerzaam, en een klein beetje (ok heel erg) te vermoeiend. Dus ik was blij dat ik op de terugweg suf in de trein kon zitten.

Deze week heb ik mij officieel ingeschreven bij de KvK! Ik heb nu eindelijk een bedrijf, tijd om aan de slag te gaan met het bouwen van de webwinkel dus! Het is spannend om hiermee te beginnen, maar het voelt ook goed. Ik krijg er energie van en ik ben gemotiveerd om vanalles uit te zoeken en te regelen. Ik wil dit al ruim 5 jaar (de domeinnaam van de webshop staat ook al zolang geregistreerd haha) en nu is het eindelijk zover! Na het inschrijving ben ik ook nog met mijn moeder wezen winkelen, want ja, we waren daar nu toch!

Wat heb jij gedaan deze week?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

16 gedachten over “Achter de schermen #16 – Eigen bedrijf, pijn en genieten”

 1. Wat een goede dingen allemaal! Super dat je die stap genomen hebt naar een eigen bedrijf, veel succes daarmee.
  Mijn week was erg druk op mijn werk, doordat er een diplomering aankomt. Als die studenten eenmaal hun diploma op zak hebben, kan ik weer even in de relaxstand, hoop ik.

  Beantwoorden
 2. Wauw.. wat een mooie foto met je mams .
  En natuurlijk Gefeliciteerd met je eigen bedrijf.
  Hopelijk heb je straks baat bij je TENS mij heeft het best geholpen bij pijn in m’n rug. Dus hoop dat het voor jou ook werkt.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.