Achter de schermen #37 – veel

Ik kan de afgelopen 2 weken niet anders omschrijven dan veel. Ik deed veel, er gebeurde veel, ik voelde veel. En ik heb ook veel foto’s voor deze Achter de schermen, dus laat ik maar meteen beginnen.

Mijn huis werd omgebouwd tot een fotostudio. Samen met iemand van de fotoclub zou ik portretfoto’s maken  met emotie of een verhaal erachter. Het was leuk om te doen en ik ben ook blij met het resultaat! Benieuwd naar de foto’s? Ik heb er een aantal in deze blog laten zien.

Ik had weer even tijd om mijn nagels te lakken. Ik neem meestal niet de tijd om dat te doen, maar ik vind gelakte nagels wel mooi. Dus ik heb ze nu eindelijk weer eens gelakt. Ik gebruik gelnagellak, dus het blijft gelukkig ook langer dan een dag mooi zitten.

Voor een feest had ik een outfit nodig. Ik heb genoeg kleding, ook voor feesten. Maar hier stond bij dat er iets van furry bij moest. Dat heb ik niet. Ga ik verder ook nooit dragen, dus ik besloot bij de Primark te gaan kijken voor iets goedkoop nepbontachtigs. Ik heb er bijna 2 uur rondgelopen en 20 dingen aangepast. Maar uiteindelijk is het gelukt!

Ik was vorig weekend bij mijn vriend en we besloten weer een film van Harry Potter te kijken. Sterker nog, 2 films achter elkaar. We hebben besloten om gewoon alle films zo snel mogelijk samen te kijken. En dat is best aangenaam met een dekentje op de bank, discussies over de films en een bak popcorn.

Ik mocht eindelijk weer naar de pijnpoli. Ik heb in september een injectie gekregen die de pijn minder moest maken, maar dat heeft niet geholpen. Ook mijn morfinepleisters doen niet genoeg. Dus ik was blij dat ik weer een afspraak had. Hij wil mij echter geen hogere dosis morfine geven, maar verder zijn er ook weinig opties. Ik krijg eind januari een TENS, heb ipv de naproxen een andere pijnstiller gekregen en een folder over revalidatie voor mensen met chronische pijn. Ik hoop dat het nu iets beter gaat worden.

Witte chocoladepepernoten zijn mijn favoriet. Ik had toen ze net in de winkel lagen al een grote voorraad gekocht. Andere jaren waren ze namelijk vaak al snel op. Dat was dit jaar niet zo, dus ik besloot deze week ook weer veel in te slaan. Ik vind dit namelijk het hele jaar lekker. Ook als het mei is. Dus voorlopig kan ik ze blijven eten!

Ik ging met mijn moeder winkelen en gingen ook samen lunchen. Ik had zin in brood met kroket, maar toen zag ik dat ze dat ook met patat hadden. Nog gemakkelijker, dan kon ik ’s avonds iets simpels eten. Het was lekker, maar tijdens de lunch las ik opeens dat een online vriendin zelfmoord had gepleegd. Hoewel het geen hele grote verrassing was, kwam het hard aan. Het was een mooi mens en velen zullen haar missen.

Deze week was een mooie tijd om de kerstboom op te zetten. Ik heb alles nieuw gekocht, ik heb niets meegenomen van de kerstspullen die ik met mijn ex had. Ik ben blij met de nieuwe boom. En het staat weer lekker gezellig!

Vrijdagmiddag ging ik naar de begraafplaats hier. Daar is ook een uitvaartcentrum, waar Celine lag opgebaard. Die middag was er gelegenheid om afscheid te nemen. Het was heftig, maar ook mooi en heel passend bij haar.

Ik had me klaargemaakt voor een feest van Sue’s Warriors. Mijn furry ding van de Primark, andere nieuwe kleren, make-up. Ik vertrok en het sneeuwde. Irritant om in te rijden, maar het is te doen. Maar met de minuut ging het harder sneeuwen. Ik kon niet zien waar ik reed (zelfs niet wat mijn weghelft was), alle borden waren onleesbaar door de laag sneeuw die erop kleefde, ik gleed in de bochten weg. Uiteindelijk heb ik besloten om terug naar huis te rijden. Het was onveilig en te vermoeiend. Dus ik heb vrijdagavond op de bank gelegen in mijn feestkleding.

Omdat ook afgelopen weekend mijn vriend weer bij mij was hebben we weer Harry Potter gekeken. Dit keer films 4, 5 en 6. Het blijven leuke films.  Mijn vriend kent de boeken niet, dus tussendoor kan ik hem wat achtergrondfeitjes vertellen.

Wat heb jij deze week gedaan?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

6 gedachten over “Achter de schermen #37 – veel”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.