Achter de schermen 53 – zoeken naar balans

Zoals je in de vorige Achter de schermen al kon lezen ben ik moe, maar probeer ik toch dingen te doen. Daar ben ik de afgelopen 2 weken ook mee bezig geweest, maar ik heb ook veel gezocht naar balans. Een balans van dingen die moeten, voor mezelf zorgen, hobby’s en waar ik mij in de toekomst op wil richten. In mijn hoofd krijgt het steeds iets meer vorm, dus daar komt binnenkort een blog over. Maar eerst laat ik zien wat ik deze 2 weken gedaan heb naast het nadenken en zoeken.

Weet je nog dat ik 2 weken geleden de vriendin die in Engeland woont heb gezien? Ik kreeg van haar dit doosje Lego, superleuk! Ook meteen in elkaar gezet. Ik moet nog 2 doosjes kopen om de collectie compleet te hebben en de Hogwarts Express moet ik nog in elkaar zetten. Ik heb alleen geen plek om hem neer te zetten, dus daar ga ik binnenkort ruimte voor maken.

Ik ontdekte weer dat ik puzzelen toch wel heel fijn vind, dus ik ben verder gegaan met een andere puzzel. Deze keer een puzzel van 1000 stukjes, zodat hij wat minder snel af is. Ik heb ook nog 2 kerstpuzzels van achter het schot gepakt, zodat ik daar binnenkort aan kan beginnen.

Omdat ons huis vrij klein is heb ik dit jaar geen kerstboom staan, er is gewoonweg geen ruimte voor. Om toch een beetje in de kerstsferen te komen heb ik de trap versierd. Neemt geen ruimte in beslag en ziet er leuk uit! Hoewel het er nu gezellig en kerstig uitziet heb ik nog niet het gevoel dat het dinsdag al kerst is.

Vorig jaar vond ik het lastig om in bad te gaan. Ik vond het zonde van het water en kon de rust niet vinden om langer dan een paar minuten in bad te zitten. Dit jaar lukt het steeds beter! Het is heerlijk om door en door warm te zijn en het helpt ook tijdelijk tegen de pijn. Mijn knie is ingetapet trouwens, het is geen viezigheid haha. Ik heb al een tijdje veel pijn in mijn knie tijdens het bewegen, dus nu zit er tape omheen in de hoop dat hij wat kan bijtrekken.

Een paar weken geleden kreeg ik van mijn vriend een nieuwe fiets. Ik woon op een autovrij park en fiets altijd van mijn huis naar de auto. Daarvoor had ik een oud barrel, wat voor een paar honderd meter goed genoeg was. Ik wil ooit een elektrische fiets kopen, maar dan wil ik eerst een schuur die niet vochtig is. Maar nu heb ik dus een fiets met versnellingen en dat fiets zoveel prettiger dan dat oude barrel! Sowieso op het park zelf, maar ik ben van de week ook fietsend naar de brievenbus gegaan (2 km). Het was nog steeds zwaar, maar toen ik het vorig jaar op mijn oude fiets probeerde moest ik halverwege terug, omdat het te zwaar was om de heuvel op te komen.

Gelakte nagels vind ik mooi, maar ik doe het eigenlijk nooit. Deze week besloot ik om er toch even voor te gaan zitten. Sinds ik gelnagellak gebruik is het een stuk minder gedoe, omdat mijn nagels dan niet een paar uur moeten uitharden. Helaas had ik het vrij slordig gedaan en zaten er toch al vrij snel beschadigingen op. Misschien ga ik het vandaag of morgen nog even proberen voor kerst.

De december kraskalender hoort er gewoon bij wat mij betreft. Ik kocht er 1 voor mijn vriend en voor mij. Ik heb nog nooit en grotere prijs dan 10 euro gewonnen, maar het is gewoon leuk om te doen. We hadden nu niet zoveel geluk helaas, maar we hebben ons weer even vermaakt.

Ik gebruik altijd een bullet journal als agenda en planner. Leuk, maar er gaat veel tijd inzitten om te maken. Daarom besloot ik om voor volgend jaar een kant en klare planner te gebruiken. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Masha planner. Volgens mij kan ik hier alles in kwijt wat ik nodig heb en de tijd die ik bespaar door deze planner te gebruiken ipv een bullet journal kan ik goed gebruiken voor veel andere dingen.

Wat heb jij deze week gedaan?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.