Japans snoep maken – van poeder naar hamburgers

Misschien heb je het wel eens bij de Jamin zien liggen; doosjes met zakjes poeder om snoep mee te maken. Ik wilde dat al jaren proberen, maar ik vond het te duur. Tot ik zag dat je op AliExpress diezelfde doosjes kon kopen. Dus ik kocht een doosje om hamburgers en patat met cola te maken en maakte een video tijdens het proberen.

Ik had het doosje al een half jaar liggen voordat ik de video opnam en vervolgens duurde het een half jaar voor ik toekwam aan het monteren. Het duurde dus wat langer dan ik bedacht had, maar ik kan nu toch laten zie hoe het Japanse snoep is bevallen.

Heb jij ook wel eens een Japans snoep pakket gebruikt?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

2 gedachten over “Japans snoep maken – van poeder naar hamburgers”

  1. Tjonge, wat een klus, voor een paar hapjes. Ik dacht dus ook, dat het echt snoep zou worden, zoet dus.
    Ik ga het in ieder geval niet proberen, bedankt dat jij dat voor mij gedaan hebt!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.