Action shoplog – oktober 2016

Ik was al een tijdje niet bij de Action geweest en ik kon nu een gratis big shopper ophalen. Goed excuus om meteen even de winkel in te lopen en die big shopper te vullen! Ik heb mij ingehouden, maar ze hadden zoveel leuke dingen dat ik toch het een en ander heb gekocht wat ik jullie kan laten zien in deze Action shoplog.

Zit er een Action in jouw woonplaats? Ik ben zo blij dat er volgende maand eentje in Dronten komt!

liefs


Volg mij ook via Bloglovin' | Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

3 thoughts on “Action shoplog – oktober 2016

  1. Ik heb die kaarten met die houten hangers ook, grappig om te zien dat ik weer hele andere heb met happy birthday. Die jij hebt hadden ze bij mijn action niet anders had ik die ook meegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.