Foto’s waar ik trots op ben

Ik zeg altijd dat fotografie een hobby van mij is en dat ik er ook over blog. Toch zien jullie maar weinig terug over fotografie op mijn blog. Dat komt omdat ik er heel onzeker over ben. Fotografie heeft geen duidelijke grenzen. Zelfs een onscherpe foto kan als mooi worden bestempeld. Het voelt alsof ik mij kwetsbaar op stel als ik zeg dat ik een foto van mezelf mooi vind. Wat als jullie hem niet mooi vinden? Toch ga ik dat doen vandaag. Het is een extra motivatie voor mezelf om weer meer te gaan fotograferen zodat ik mijn collectie met mooie foto’s kan uitbreiden.

Apenheul_sugarframe

Deze foto heb ik al eerder geplaatst. Ik heb lang getwijfeld of ik hem weer wilde laten zien, maar ik ben er nou eenmaal blij mee. Vooral omdat er veel wazige foto’s aan vooraf gingen. Goudkopleeuwaapjes zitten niet zo vaak stil namelijk.
mooie foto's

Gras/bladeren en waterdruppels. Ik blijf het altijd een mooie combinatie vinden. Ik maak er dan ook regelmatig foto’s van. Toch vind ik ze lang niet altijd geslaagd. Deze vind ik wel heel mooi. Vooral omdat de waterdruppels van het gras af lijken te springen.
natuurfoto

Deze foto kwam ongeveer zo mijn camera uitrollen. Soms zijn de kleuren op mijn foto niet zo mooi als in het echt, maar in dit geval was het juist andersom. Het roze is hier veel rijker en dieper dan dat het in het echt was.
foto ooievaar

Over deze foto heb ik niet zoveel te zeggen. Ik vind hem gewoon mooi.
foto otter

Volgens mij heb ik deze foto ook al eens gedeeld. Ik blijf hem mooi vinden. De otter zat in een vrij klein hokje en ik moest in een ongemakkelijke houding gaan staan om hem zo op de foto te krijgen.
mooie foto's

Deze foto heeft iets waardoor ik er maar naar blijf kijken. Het is niet de meest vrolijke foto, maar hij intrigeert mij. Ook bij deze foto waren de kleuren veel dieper dan dat ze in het echt waren. Ik heb hier niks aan gedaan.
roofvogel

Deze twee foto’s heb ik gemaakt tijdens een roofvogeldemonstratie. Het was mooi weer en ik had mazzel dat ik vooraan kon staan.
foto uil
mooie foto's

Deze manteltamarin kostte net zoveel moeite als het andere aapje. Ze zijn namelijk net zo klein en bewegelijk. Maar ook nu bleek dat doorzetten tot resultaat leidt.

Is het heel duidelijk te zien wat mijn favoriete fotografieonderwerpen zijn? Haha

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

1 gedachte over “Foto’s waar ik trots op ben”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.