Handlettering set van de Action

Zoals je vorige week al in mijn Action shoplog kon zien heb ik een handlettering set gekocht voor €3,49. Ik had beloofd om er een blog over te schrijven, dus hier is hij! Ik laat zien wat er in de set zit en wat ik ervan vind.

In onze Action lag de set bij de creatieve spullen, maar hij kan ook bij de notitieboekjes e.d. liggen. Zoals ik al schreef is de set heel goedkoop, dus leuk om uit te proberen! Ik ben vooral benieuwd of de schrijfmaterialen fijn werken en anders heb ik in ieder geval weer wat papier om op te handletteren!

De set bestaat uit 47 delen. Naast een fineliner, brushpen, potlood, gum en liniaal zit er veel papier in om op te oefenen. Er zitten 5 witte en 5 kraft kaarten in (plus enveloppe). Ook zitten er kraft cadeauzakjes, cadeaulabels en een notitieschrift in. Tot slot nog een paar stevige witte A5 vellen en een A4tje met wat voorbeelden van handlettering.

De inhoud valt mij niets tegen. Als ik een paar blanco kaarten koop ben ik ook al snel een paar euro kwijt. Je ziet wel dat het geen topkwaliteit is, maar dat maakt niet uit, het is goed genoeg om te kunnen gebruiken. Ik vind het vooral leuk dat het een complete set is, waardoor je meteen aan de slag kunt en veel verschillende dingen kunt proberen.

De fineliner vind ik fijn schrijven. Hij schrijft lekker zacht en droogt snel op. De brushpen is vrij dik. Ik vind het al moeilijk om een dun lijntje te trekken met een brushpen, maar met deze lukt het mij niet. Misschien komt dat gewoon door mijn brushpentalent, maar ik ga deze niet gebruiken.

Gebruik jij vaak spullen van de Action bij handletteren?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

2 gedachten over “Handlettering set van de Action”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.