Happy life #19

Het is al een paar dagen mooi weer en ik heb vorige week mijn beste vriendin voor het eerst sinds een jaar weer gezien. Sowieso fijne punten voor op mijn happy life lijstje dus! Daarom zijn het nu vooral grotere dingen ipv veel kleine dingen. Maar dat is natuurlijk ook helemaal niet erg! Fijn zelfs!

Happy life

♥ Gezellige lunch gehad met een vriendin
♥ Zomaar een bosje bloemen gekregen van mijn man
♥ Ook heel veel lezers en nieuwe volgers daardoor!
♥ Geslaagd buurtfeest gehad met Koningsdag
♥ Mijn beste vriendin weer gezien die in Newcastle woont
♥ Lekker kunnen bijpraten!
♥ Goed geslaagd met winkelen in Newcastle!
♥ ZON!!!
♥ BBQ
♥ Nog meer zon!

Wat vond jij fijn de afgelopen tijd?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.