Leuk dagboek van de HEMA

Al jaren wil ik een dagboek bijhouden om later terug te kunnen lezen. Het lukt me echter niet om iedere dag iets op te schrijven. Toch werd ik heel enthousiast toen ik dit dagboek van de HEMA zag. Juist door de opmaak denk ik dat het haalbaar is om hier wel regelmatig in te schrijven.

Het leuke van dit dagboek is dat de lay-out je inspiratie geeft om iets op te schrijven. Er is niet heel veel ruimte om de dag zelf te beschrijven, maar op de pagina ernaast kan je een aantal leuke lijstjes invullen. En als je wel veel over de dag wilt schrijven kan je er natuurlijk altijd een los blaadje bijdoen of gewoon op de pagina erna verder schrijven.

Voor mij is dit dagboek prettig, omdat ik even snel op kan schrijven hoe mijn dag was. Dat leest ook makkelijk terug over een paar jaar. Dus ik ga echt proberen om regelmatig in dit dagboek te schrijven. Als ik echt een keer veel op wil schrijven kan ik dat altijd nog in een van die dagboeken doen waar ik 1x per jaar in schrijf.

Er zijn 2 ontwerpen van dit dagboek. Ik vond de blauwe variant het mooist, maar je hebt hem ook in het groen. Ze zijn maar 2 euro per stuk, dus daarvoor hoef je ze niet te laten liggen!

Ben jij ook zo enthousiast over dit dagboek?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

4 gedachten over “Leuk dagboek van de HEMA”

  1. Wat ziet ‘ie er leuk uit zeg! Ik zou graag een soort dagboek willen, maar ik weet van mezelf dat ik dat niet ga volhouden of ga vergeten. Maar deze is niet zo duur, dus ik onthoud hem eventjes. 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.