Pintertest – DIY stamping tool

Het is al veel te lang geleden dat er een Pintertest online is gekomen. De kans is daarom groot dat je geen idee hebt wat het is. Pintertest is een serie video’s waarin ik DIY’s die ik op Pinterest tegenkom uitprobeer. Vaak ziet het er leuk en gemakkelijk uit, maar mislukt het project vervolgens. Ik test dus uit of de DIY ook echt werkt.

Ik heb deze Pintertest een stamping tool gemaakt. Dit is een tool om clear stamps te positioneren en gemakkelijk een 2e keer met de stempel op dezelfde plaats kunt stempelen. Een stamping tool is vrij prijzig en ik had op Pinterest 2 leuke DIY’s gezien. Één om van een cd-hoesje een stamping tool te maken en één om een fotolijst van de IKEA te gebruiken. Of dat gelukt is? Dan moet je onderstaande video bekijken!

Wist jij al wat een stamping tool was? Heb je er één of wil je er één zelf maken?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.