Mega Zwolle shoplog met Søstrene Grene, Hema en Action

Maandag ging ik naar Zwolle voor een afspraak. Omdat ik wist dat daar een Søstrene Grene zat besloot ik om daarna te gaan winkelen. Ik woon namelijk dichtbij (30 minuten rijden), maar ik kom nooit in Zwolle. En daar heb ik spijt van, want het is een hele leuke winkelstad! Voor het eerst sinds tijden ben ik weer goed geslaagd tijdens het winkelen. Ik ga in het vervolg dan ook veeeel vaker winkelen in Zwolle.

shoplog sostrene grene

Søstrene Grene

Ik hoorde de laatste maanden steeds meer over de Søstrene Grene. Naast leuke spullen zouden ze ook nog best wel goedkoop zijn. Ik was bang dat ik teleurgesteld zou worden, maar dat was gelukkig niet zo. Ik kocht veel en ik moest mezelf inhouden om niet nog meer te kopen. Ik legde eerst superleuke mini pompoms in mijn mandje en toen ging ik los. Ik vond dat ik zwarte paperclips nodig had voor het knutselen en de gift tags vond ik ook onmisbaar. De kleine flesjes kom ik regelmatig tegen op Pinterest en ik wil ook wel eens proberen om er iets mee te maken. En de Panda stick is een soort drop wat ik op het laatste moment in mijn mandje gooide.

sostrene grene aankopen

Ik kocht ook zwart en wit tissuepaper. Een paar weken geleden kocht ik al gekleurd papier bij de IKEA, maar het leek me wel handig om het ook in zwart en wit te hebben. Daarnaast kocht ik nog een notitieblokje (zonder lijntjes) voor mijn toekomstige handlettering carrière. En na lang twijfelen nam ik 2 zakjes verse thee mee. Eigenlijk drink ik alleen thee in een zakje, maar deze zagen er allemaal zo lekker uit dat ik toch maar eens ga proberen om losse thee te drinken. Ik heb nu Dropthee en Bailey’s cream meegenomen, maar ik ga de andere smaken ook zeker proberen!

kaartjes

Ik koos ook 3 kaartjes uit. 2 ansichtkaarten en 1 gewone kaart. Ze hadden nog veel meer leuke, maar ik heb thuis ook nog veel kaartjes terwijl ik nooit post verstuur. Daarom heb ik het eerst maar even bij dezen gelaten. De koekjesuitsteker komt bij Dille&Kamille vandaan. Je kan er een leuk huisje van maken voor aan de rand van een kop koffie of thee. Leuk voor als je visite krijgt!

action

Action

Bij de Action kocht ik 4 potjes waar ik meteen mijn losse thee in kon doen. Ook kocht ik weer mijn standaard Actionaankoop; haarverf. Het notitieboekje is een nutteloze aankoop, aangezien ik er al veel te veel heb. Maar ik vond het een mooie quote en zeg nou eerlijk? Kan je echt teveel notitieboekjes hebben? Ik kocht ook 2 canvasdoeken. Ook daar ga ik iets mee knutselen. Dat gaan jullie als het goed is nog voorbij zien komen hier.

shoplog sostrene grene

Valt het op dat ik meer wil knutselen? Ik kocht namelijk ook een set met 8 gevouwen kaarten. Geen idee wat ik ermee ga doen, maar het leek me wel handig! Wat ik met de glow in the dark sticks ga doen weet ik al wel. Dat zien jullie ook nog een keer op mijn blog voorbij komen. Ik kwam ook mooie achtergrondjes tegen. Normaal heeft de Action alleen achtergrondjes met hysterische kleuren en partronen, maar deze kraftuitvoering vond ik heel mooi! En ik kocht ook meteen een bakje paperclips en een dossiermap om mijn rotzooi een klein beetje te kunnen organiseren.

cadeauzakjes hema

Hema

Naast knutselen wil ik ook meer gaan doen met cadeautjes leuk inpakken. Dus ik kocht 3 soorten cadeauzakjes bij de Hema. Nu heb ik 3 verschillende formaten en genoeg designs om voorlopig voor iedereen een cadeautje op een passende manier in te pakken. Ik nam ook 2 brievenbusdozen mee voor #echtepostiscool. Maar het is sowieso handig om in huis te hebben, omdat ik nog wel eens onverwachts iets groots (groter dan een gewone kaart) wil versturen.

aankopen hema

In de opruiming kwam ik ook een notitieboekje tegen. Ja, nog één. Maar deze vond ik perfect voor aantekeningen over mijn blog. The book, the blog book. Nouja, ik vond het zelf in ieder geval heel grappig! Ik nam ook een groot zwart stempelkussen mee, omdat ik grote stempels kocht terwijl ik alleen nog een mini stempelkussen had. Niet zo handig. En de spirograph doet mij aan mijn jeugd denken. Ik weet niet of ik het vaak ga gebruiken, maar het leek me wel leuk en voor een euro kan ik het altijd proberen toch?

Ik kocht ook nog een leuk jasje bij de H&M voor maar 10 euro, maar die wil niet zo goed op de foto. Hij staat ook niet meer op hun website (hij was in de opruiming) dus jullie moeten mij maar gewoon geloven als ik zeg dat hij mooi is!

Ben jij wel eens in Zwolle wezen winkelen?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

2 gedachten over “Mega Zwolle shoplog met Søstrene Grene, Hema en Action”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.