Pintertest #5 – een diamant maken van rietjes

Het is eindelijk weer tijd voor een nieuwe Pintertest! En na 4 mislukte projecten vond ik het tijd voor een iets gemakkelijker project wat hopelijk eindelijk eens zou slagen. Ik heb geprobeerd om met rietjes een diamant te maken. Geen echte diamant natuurlijk, maar de geometrische vorm van een diamant. Leuk voor in het interieur.

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

8 gedachten over “Pintertest #5 – een diamant maken van rietjes”

  1. Wat leuk! Ik had zoiets ook al op youtube voorbij zien komen, maar zij maakte het volgens mij met dunne hout stokjes. Wel heel leuk om te zien dat je het ook met rietjes kunt maken 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.