Achter de schermen #11 – te druk

De afgelopen 2 weken waren zo druk en vol dat het lijkt alsof ik de vorige achter de schermen veel langer gelden heb geschreven. Dat geeft ook meteen aan dat ik te druk was. Mijn hoofd loopt over, mijn lijf doet pijn en mijn nachten zijn te snel voorbij. Tijd om wat gas terug te nemen dus. Maar eerst ga ik jullie laten zie wat ik gedaan heb!

achterdeschermen11-1

NaNoWriMo

Zoals ik al had verteld in mijn blog met de doelen voor november, doe ik deze maand mee met NaNoWriMo. Of beter gezegd, deed. Ik heb een week lang iedere dag heel netjes 1700 woorden geschreven. Qua inspiratie ging het ook goed. Maar deze week merkte ik dat ik behoefte had aan tv kijken in bed ipv mezelf dwingen om nog te schrijven. Dat heb ik 2 dagen wel gedaan, maar ik trok het gewoon niet meer.

achterdeschermen11-3

Werken

Ik heb veel gewerkt de afgelopen tijd! Ik begon met een maandag van 7,5 uur ipv 4 uur. En op donderdag werkte ik 5 uur extra. Ook al ging ik woensdag en vrijdag een uur eerder naar huis was het toch veel. Afgelopen week was het minder erg, maar voor mijn gevoel alsnog veel. Ik heb het hartstikke naar mijn zin op het werk, dus daarom kan ik het ondanks de vermoeidheid volhouden. Ik ben nu druk bezig met online magazines maken en daarvoor las ik dit onderzoek als extra informatie.

achterdeschermen11-7

Beursbezoek

We hadden een beursspecial gemaakt voor de RMV. Een agrarische beurs. Om met de organisatie te praten over het magazine en zelf te testen hoe het magazine op de beursvloer werd ontvangen, zijn we daar een middag heen geweest. Leuk, en vooral een bijzondere ervaring. Ik ben vaker op beurzen geweest, maar dit was de eerste keer dat ik levende koeien bij meerdere stands zag haha!

achterdeschermen11-8

Startersdag

Vorige weekend ging ik naar de startersdag van de KvK. Jullie weten waarschijnlijk wel dat het een droom van mij is om naast mijn werk iets op te zetten. Om meer informatie te verzamelen en wat inspiratie op te doen ging ik naar de startersdag. Het was een vermoeiend dag, maar ik heb wel weer motivatie om aan de slag te gaan! Dat lukt nu niet omdat ik drukker ben dan ik nu aankan, maar ik kijk uit naar het moment dat ik kan voorbereiden!

achterdeschermen11-5

Steunzolen

Ik loop al heel lang scheef. Of tenminste, mijn voeten staan scheef. Ik was 2 weken geleden voor het eerst bij de podotherapeut geweest en ik kon nu de op maat gemaakte steunzolen halen. Ik loop er nu 5 dagen op en ik ben nog niet echt gewend. De eerste dagen had ik ook echt meer pijn. Dat is nu gelukkig over, maar het zit nog steeds niet lekker. Als het goed is moet ik eind volgende week helemaal gewend zijn.

achterdeschermen11-4

Zwangere kitten

Weet je nog onze lieve kleine schattige kitten Roosje? Die krijgt naar alle waarschijnlijkheid nu zelf ook lieve kleine schattige kittens. Ze mocht pas gesteraliseerd worden bij 6 maanden en volgens de dierenarts kon ze gewoon naar buiten toe. Ik dacht dat ze pas rond die 6 maanden krols werden, maar dat kan helaas al vanaf 4 maanden. En Roosje viel maar niet af nadat ze al een maand op dieet zat, dus we zijn maar even naar de dierenarts gegaan. Ze weet het niet 100% zeker, maar alles wijst erop dat ze zwanger is. Dus waarschijnlijk hebben we over een week of 2 heel veel poesjes hier in huis.

achterdeschermen11-6

Ziekenhuis

Ik had heel veel medische afspraken. De belangrijkste was die in het AMC vrijdag. Omdat ik duizelig ben of flauwval als ik opsta moest ik naar de cardioloog daar. Ik ben doorverwezen door mijn eigen cardioloog, omdat ze in het AMC meer ervaring hebben met POTS, zoals mijn aandoening heet. Het was een heel gedoe om de afspraak te krijgen. Na 4 maanden wachten en 3 gewijzigde data had ik nu dan toch eindelijk de afspraak. Het was een hele aardige dokter en hij gaat nu met een andere arts overleggen of ik medicijnen kan krijgen. Dus ik wacht nog weer even af.

img_1410

Echte post is cool

Zaterdag was een fijne dag en dat begon met het uitpakken van de pakketjes van Echte post is cool! Het is een soort pakketjesuitwisselproject georganiseerd door Northflix en Monsieur Mango. Iedereen krijgt een lootje, maar ze hadden deze editie ook gezorgd dat er voor iedereen een extra verrassingspakket was van een sponsor, superleuk! Ik kreeg een leuk en toepasselijk pakketje van Sarina en van sponsor A.W. Bruna uitgevers een leuk boek. Ik heb zelf een pakketje gestuurd naar Chantal en zij was er gelukkig ook blij mee! Vorige 2x heb ik een blog gemaakt over de pakketjes, maar ik red dat deze keer niet qua energie. Volgende keer misschien weer!

img_1409

Urban exploration

Nadat ik mijn cadeautjes had uitgepakt was het tijd om naar België te gaan. We gingen met de fotoclub naar Doel, een zo goed als verlaten dorpje. Ik wil daar al heel lang heen, maar het kwam er telkens niet van. Daarom wilde ik nu perse, hoe slecht ik me ook voelde. En het was het waard! Deze foto heb ik met mijn mobiel gemaakt en ik ben benieuwd hoe de foto’s van mijn camera zijn geworden. Die ga ik van de week wel bekijken, want ik heb nu echt heel hard rust nodig. We zijn namelijk toen we terug waren ook nog wezen eten bij de buren. Zo onverstandig, maar het was een superfijne dag!

Wat heb jij gedaan de afgelopen tijd?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.