Pintertest: DIY marble kaarten maken

Zoals je misschien wel weet test ik pins van Pinterest uit, die “to good to be true” lijken. Zo ook de pin van vandaag. Ik had deze DIY al vaak voorbij zien komen, maar ik kon mij niet voorstellen dat het haalbaar was. Omdat ik het wel heel mooi vond besloot ik het toch maar gewoon te proberen. Zelf een marmereffect op een kaart maken met scheerschuim en kleurstoffen.

In het filmpje zeg ik het al, maar het is echt heel simpel. Ik heb een paar dagen later 12 nieuwe kaarten gemaakt en ik was in een half uur klaar. Het is dus echt een aanrader om zelf eens te proberen!

De kaarten ruiken naar de geur van het scheerschuim (die gelukkig best lekker was) waardoor ik nog meer het idee krijg dat het luxe handgemaakte kaarten zijn. Ook heel leuk om cadeau te geven!

Heb jij dit al wel eens geprobeerd?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

14 gedachten over “Pintertest: DIY marble kaarten maken”

  1. als je je kaartje iets kleiner maakt en hem daarna op een kaart in een van de kleuren die je gebruikt hebt plakt, maakt het niet uit dat de achterkant een beetje viezig geworden is.
    ben trouwens wel heel benieuwd of je het nog gaat combineren met handletteren, en hoe dat dan is.
    ik vind het heel leuk, ga het waarschijnlijk ook wel een keer proberen! ik wist niet, dat correspondentiekaarten nog bestaan…

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.