Pintertest #4 – DIY labels voor op flessen en potten

Voor deze Pintertest probeerde ik zelf labels te maken voor op glazen flessen en potten. Het enige wat je nodig hebt is een tekst op papier, breed plakband en een fles. Supersimpel dus! Gaat het mij dit keer wel lukken om hetzelfde resultaat te krijgen als in de pin?

pintertest

Ik heb deze uitleg gebruikt. In de comments is wat discussie over het soort papier en het inkt waarmee je de tekst print. Ik heb standaard printerpapier gebruikt en wij hebben een inkjetprinter. Misschien dat je met een laserprinter en gladder papier een heel ander resultaat krijgt.

liefs


Volg mij ook via Bloglovin'Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.