Meteen naar de inhoud

Pintertest #4 – DIY labels voor op flessen en potten

  • door

Voor deze Pintertest probeerde ik zelf labels te maken voor op glazen flessen en potten. Het enige wat je nodig hebt is een tekst op papier, breed plakband en een fles. Supersimpel dus! Gaat het mij dit keer wel lukken om hetzelfde resultaat te krijgen als in de pin?

Ik heb deze uitleg gebruikt. In de comments is wat discussie over het soort papier en het inkt waarmee je de tekst print. Ik heb standaard printerpapier gebruikt en wij hebben een inkjetprinter. Misschien dat je met een laserprinter en gladder papier een heel ander resultaat krijgt.
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.