Achter de schermen # 8 – foto’s, werken en genieten

De afgelopen 2 weken waren fijn! Ik had mijn ritme weer, maar ik had ook genoeg tijd om te ontspannen. En ik genoot gewoon overal van. Nouja, bijna overal van. Ik heb veel foto’s gemaakt dus ik begin maar meteen!

waterloopbos

Tijdens open monumentendag was de Deltahal bij het Waterloopbos voor het eerst en laatst open. Het is de hal waar de deltawerken zijn getest. Die gaat nu verbouwd worden tot monument en het wordt de nieuwe ingang van het Waterloopbos. Helemaal verdwijnen doet hij dus niet, maar in deze staat kan je hem nooit meer zien. Na de Deltahal zijn we nog even het Waterloopbos ingelopen. In dat bos zijn tientallen jaren proefmodellen van waterwerken over de hele wereld getest. En die staan er nog steeds.

achterdeschermen8-2

Vorige week sliep ik slecht. Dat kan komen door de hogere dosis anti-depressiva of door de hoge dosis melatonine die ik nam, of een combinatie natuurlijk. Na 2 uur slapen was ik klaarwakker. Nadat 2 uur in bed had liggen draaien en ik inmiddels flink gefrustreerd was besloot ik maar uit bed te gaan. Ik heb foto’s van de Apenheul uitgezocht en bewerkt en een blog geschreven. ’s Ochtends heb ik nog even 2 uur kunnen slapen en de rest van de dag heb ik rustig aan gedaan. Het was heerlijk weer dus ik ben in het gras gaan liggen met mijn e-reader.

achterdeschermen8-3

Door de gemeente werd een ondernemersmarkt georganiseerd. Vooral voor startende en beginnende ondernemers. Daar ging ik heen om wat inspiratie op te doen voor mijn hopelijk toekomstige bedrijf en om ondertussen ook het bedrijf waar ik werk tussen neus en lippen door wat te promoten. Ik had er minder aan dan ik hoopte, maar er werden wel een paar nuttige dingen gezegd en ik ben weer gemotiveerd om mijn dromen concreet op papier te gaan zetten!

achterdeschermen8-4

Een jaar geleden begon ik eindelijk weer met werken en ik werk er inmiddels nog steeds! Eerst met een proefplaatsing en nu met een contract. We hadden de dag voor mijn ‘jubileum’ met de vaste collega’s een bbq dus ik besloot het op die avond te vieren. Ik bakte een taart (terwijl het 30 graden was in de keuken, geen heel goed plan) en maakte een oorkonde voor mijn baas. Hij denkt goed met mij mee, is bereid om aanpassingen te maken waardoor ik langer kan blijven werken en hij houdt mij zelfs tegen als ik meer wil dan goed voor mij is. Ik kan me geen betere baas wensen dus ik vond dat hij een oorkonde verdiende! Gelukkig was hij er blij mee en vond iedereen de taart lekker!

achterdeschermen8-5

Roosje is inmiddels helemaal ingeënt en gechipt dus ze mag sinds vorige week naar buiten toe! Ze loopt eigenlijk alleen nog maar in de tuin, daar heeft ze genoeg te ontdekken. Als wij niet buiten zitten blijft ze nog wel vaak binnen. Ze geniet echt van buiten, maar kennelijk vindt ze het binnen ook heerlijk comfortabel haha!

achterdeschermen8-8

Een van mijn doelen deze maand is het aan de slag gaan met een nieuwe vormgeving van Sugarframe. Daar heb ik nu eindelijk een begin mee gemaakt. Het notitieboekje dat ik tijdens de eerste editie van “Echte post is cool” kreeg kwam daar goed bij van pas!

achterdeschermen8-6

Ik sport nog steeds bij de fysio. Twee keer per week 20 minuten. De ene dag benen, de andere dag armen en op beiden dagen een stukje buik- en rugspieren. Het is zwaar, maar ik merk wel dat ik sneller herstel na een training. Ik kan die avond nog wel iets doen ipv dat ik alleen maar moe op bed kan liggen. Verder merk ik nog niet dat ik minder pijn heb, maar hopelijk komt dat nog! Mijn fysio vind dat ik het goed doe en zegt zelfs dat hij merkt dat ik meer kracht heb en maakt sommige oefeningen moeilijker omdat het anders te makkelijk zou zijn.

achterdeschermen8-7

Gisteren gingen we naar Keulen. Mijn man wilde kijken bij de Music store en had nieuwe kleren nodig en ik ging mee voor de brezels! Dat was makkelijker gezegd dan gedaan. De eerste winkel, waar we de brezel al bijna in onze mond hadden, had namelijk geen pinapparaat. Gelukkig hebben we ze later in het winkelcentrum alsnog kunnen kopen! Het was een gezellige, maar te lange dag. Toen we thuis kwamen stortte ik compleet in en voelde ik mij zo ziek door de vermoeidheid en pijn. Gelukkig kon ik toen toch vrij snel een paar uur slapen. En daarna? Klaarwakker! Dus jullie hebben mazzel, want ik heb vannacht om 4 uur de laatste 2 foto’s toegevoegd aan deze blog, zodat hij toch nog op tijd online kon komen, haha.

Wat hebben jullie gedaan de afgelopen tijd?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

2 gedachten over “Achter de schermen # 8 – foto’s, werken en genieten”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.