Review iPhone ontspanner Xenos

Steeds meer mensen maken foto’s met hun telefoon. Ik ook. Ik vind het soms niet handig dat je op je telefoon moet drukken om een foto te maken. Hiermee kan je namelijk een onscherpe foto krijgen terwijl je wel goed hebt scherp gesteld. Toen ik een ontspanner bij de Xenos zag liggen besloot ik die dan ook meteen te kopen.

ihpone ontspanner

Het principe is simpel. Je stopt de kabel in de koptelefoonuitgang, opent de camera-app en drukt op de knop. En klaar. Het enige wat je nodig hebt is iOs 5.0 of hoger. Als je dat hebt kan je voor 5 euro foto’s maken zonder je telefoon zelf aan te moeten raken. Ideaal!

ontspanner iphone xenos

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Je kunt deze ontspanners namelijk ook voor 25 euro of meer kopen bij fotografie- of electronicawinkels. Ik was dan ook bang dat deze goedkope niet of slecht zou werken. Gelukkig is dat niet het geval. Het werkt perfect! Zodra je op de knop drukt wordt er een foto gemaakt en je kunt ook snel achter elkaar foto’s maken.

ontspanner iphone
Ik ben dus heel blij dat ik deze ontspanner heb meegenomen. Ik ga hem ook zeker vaak gebruiken! Vooral in combinatie met een statief waar je telefoon op kan staan is het zo gemakkelijk om scherpere foto’s te gaan maken.

 

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

4 gedachten over “Review iPhone ontspanner Xenos”

  1. “Ik vind het soms niet handig dat je op je telefoon moet drukken om een foto te maken”

    Dat is toch logisch dat je op je telefoon moet drukken om een foto te maken?! Je kan ook aan de zijkant op het ‘+’ of ‘-‘ teken drukken en dan maakt hij ook een foto…Succes!

    Beantwoorden
    • Ja dat weet ik, op die manier doe ik het ook meestal 🙂 Maar soms vind ik het gewoon vervelend, omdat je telefoon daardoor vaak een klein beetje beweegt en je dan opeens een onscherpe foto hebt

      Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.