Review – mug cake van de Action

Je hebt hier vast al vaker een review gelezen over mug cakes. Ik schreef een review over de mug cake van Dr. Oetker en van de Xenos. Daar was ik niet zo enthousiast over, dus toen ik deze mug cake bij de Action zag staan was ik benieuwd of hij beter zou zijn. Ik besloot hem te kopen en uit te proberen. Benieuwd of deze beter in de smaak valt?

ervaring mug cake action

Het is zogenaamde mug cake to go van Becky’s met chocoladesmaak. Je betaalt 99 cent en je hebt enkel water en een magnetron nodig. Verder zit alles er al bij. De deksel kan gebruikt worden om de hoeveelheid water af te meten en er zit een vork in voor het mengen en opeten. In theorie kan je na het maken van de mug cake de deksel er weer op doen, de vork meenemen en dan echt onderweg pas je mug cake op eten.

mug cake van de action

Het principe is heel simpel. Je vult de deksel tot aan de streep met water (50 ml), dat giet je in de beker met mix en dan meng je alles goed door met de vork. Zorg dat er geen poeder meer te zien is. Dan stop je de beker 50 seconden in de magnetron en klaar is kees!

review mug cake

Bij de andere mug cakes had ik het probleem dat ze niet gaar waren. Daarom heb ik daar nu goed naar gekeken. Ik heb de vork langs de randen in de beker gestoken. Er zat nog een klein beetje vochtig beslag aan mijn vork, dus ik stopte hem nog 15 seconden in de magnetron. Daarna leek alles goed. Tijd om te proeven dus! Bij de eerste hap was ik nog niet overtuigd, maar ik vond hem zeker niet vies. Naarmate ik verder at begon ik het steeds lekkerder te vinden. En toen was hij opeens op! Een goed teken lijkt mij.

ervaring mug cake

Qua smaak is deze mug cake beter dan de andere 2. Hij is best wel lekker, hoewel het natuurlijk niet te vergelijken is met echte cake. Maar voor tussendoor is het prima te doen! Verder vind ik het ideaal dat je niks nodig hebt en dus ook geen afwas hebt. En je hoeft niet te zoeken naar een beker die groot genoeg is. Voor de prijs hoef je het ook zeker niet te laten. Al met al ben ik dus heel tevreden en ga ik hem denk ik nog wel vaker kopen.

Heb jij deze mug cake al eens geprobeerd?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

7 gedachten over “Review – mug cake van de Action”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.