Achter de schermen #20 – bijkomen en Snappy Store

Twee weken geleden had ik net ontslag genomen. Er viel een last van mijn schouders, maar ik merkte ook opeens hoe moe ik was. Dus ik heb heel veel geslapen. Maar ik heb ook weer meer foto’s gemaakt om met jullie te delen. Dus voor het eerst sinds lange tijd weer een vollere Achter de schermen!

Vorige keer vertelde ik al over het haakpakket dat ik van mijn moeder had gekregen. Daar ben ik natuurlijk mee aan de slag gegaan! Op deze foto was ik nog niet zover. Inmiddels ben ik net begonnen aan week 5 en loop ik weer bij met de mensen die vanaf week 1 al meedoen. Ik ben er nog steeds blij mee en word blij van het maken en het resultaat!

Deze quote stond achterop een theezakje bij de lunch. Ik vond het treffend en het past ook bij de situatie waar ik nu inzit. Waar ik vroeger inderdaad altijd op een perfect moment wachtte probeer ik nu meer gewoon te doen en er alles aan te doen om het een goed moment te maken. Toepasselijk dus!

In onze tuin staat een magnoliaboom. De buurman had een hekel aan al het blad wat in zijn tuin viel, dus hij heeft voordat wij het huis kochten geprobeerd de boom te vermoorden met gif. Helaas voor hem lukte dat niet. Maar wij hebben de boom flink teruggesnoeid om overlast te voorkomen en hij doet het nog steeds geweldig! 2, soms wel 3x per jaar staat hij vol in de bloei. En hij zit nu alweer vol met knoppen!

Vorig weekend gingen we naar de Intratuin in Lelystad. Daar drinken we dan vaak even een kopje koffie en thee. Ik zag dat er op het dakterras en klein stukje in de zon lag, dus daar zijn we gaan zitten. Het was daar windstil, dus zelfs zonder jas was het heerlijk warm! Ik had daar wel uren kunnen blijven zitten.

Gelukkig kon ik maandag ook nog in de tuin zitten. Dus tijd om met een zonnebril te genieten van het weer en lekker een boekje lezen! Om een of andere reden lees ik meer in de zomer, omdat ik buiten meer rust vind om te lezen dan binnen. Dus in de winter duurt het veel langer voor ik een boek uit heb.

Woensdag ging ik net als 84% van de Drontenaren naar het stembureau. Stemmen is dan geen verplichting, maar ik vind het belachelijk als mensen geen gebruik maken van hun stemrecht. Het is maar 1 stem en daardoor zal niet opeens de hele wereld veranderen, maar je hebt wel een beetje invloed. Laat jouw toekomst niet bepalen door anderen terwijl jij op de bank blijft zitten. Daarnaast vind ik dat je ook niet mag zeuren over de politiek als je niet gaat stemmen.

Vorige week heb ik bijna de hele week geslapen, maar deze week merkte ik dat het weer wat beter ging. Ik kon zelfs weer schoonmaken! Naast de was is het al vrij lang geleden dat ik iets in het huishouden had gedaan. Deze week kon ik het hele huis stofzuigen, dweilen én strijken! Fijn om zelf weer iets te kunnen doen ipv het altijd aan anderen over te moeten laten.

Vrijdag ging Snappy Store open! Het voelt nog steeds zo onwerkelijk, maar ook zo geweldig! Ik ben heel blij dat ik de keuze heb gemaakt en gelukkig zijn er ook al een paar bestellingen binnen gekomen. Ik ben heel benieuwd hoe het zich gaat ontwikkelen de komende weken. En om de opening te vieren kreeg ik van mijn moeder deze supergave gehaakte Snappy! Die staat nu als mascotte op mijn bureau

Zaterdag mocht ik eindelijk mijn Echte post is cool pakketje open maken! Ik deed al 3x mee en dit was de 4e editie, waar ik ook aan mee kon doen. Ik had al 2 weken een envelop van een sponsor in huis liggen en een week mijn “echte” pakketje van de lootjes. Ik was supernieuwsgierig, maar moest echt wachten tot 18 maart tot ik ze open mocht maken. Benieuwd wat erin zat? Kijk dat zeker even op mijn blog morgen!

Wat vond jij het leukste aan deze week?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

12 gedachten over “Achter de schermen #20 – bijkomen en Snappy Store”

 1. Wat een fijn overzicht! Goed om te lezen.
  Wat was echte post is cool weer leuk he? Vond het super leuk om weer aan mee te doen.

  Fijne zondag!

  Beantwoorden
 2. Wat een leuk overzichtje! Ik ben benieuwd wat je allemaal hebt gehad met #echtepostiscool. Erg leuk en ook verrassend dat je mij had! Ik weet nog goed dat ik naar je Instagram Stories zat te kijken toen je vertelde dat je even naar het dorp ging voor EPIC. En ik had gewoon geen eens één vermoeden haha. Ik ga snel die konijntjes maken, leuk voor Pasen 🙂

  Beantwoorden
  • Ik snap ook wel dat het vervelend is om iedere keer je tuin vol blad te hebben, als je zelf geen boom hebt. Maar ik ben blij dat hij nog leeft want hij is inderdaad nog prachtig!

   Beantwoorden
 3. Sorry moest een beetje lachen om je buurman met gif verhaal. Gekke mensen zijn er soms. En ik lees dat je een goeie week hebt. Fijn. Snappy is trouwens echt cool!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.