Unboxing #echtepostiscool 4.0

Zaterdag was het weer zover; de uitpakdag van de 4e editie van Echte post is cool! Een project dat wordt georganiseerd door Northflix en Monsieur Mango en waar ik al drie keer eerder met veel plezier aan meedeed. Dus ik was blij dat ik nu weer mee kon doen. Ik heb zelf een pakketje gemaakt voor Simone en ik ontving twee pakketjes. Een van degene die mijn lootje had en een van een sponsor.

Wat ik gaf

Ik ontving het lootje van Simone. Zij had net een nieuwe hobby; vilt. Ook vond ze het leuk om nieuwe beautyproducten te proberen en wilde ze graag iets met konijnen. Met pasen zijn er overal genoeg konijnen te krijgen, maar ik vond het leuker om een neutraal konijntje te geven. Dat was nog een hele uitdaging. Dus uiteindelijk kocht ik een DIYpakketje om zelf konijntjes te maken én een kaart met konijnen. Vorige keer wilde ze graag uiltjes hebben, dus die heb ik terug laten komen in het inpakpapier.

Daarnaast wist ik dat ze een hondje had, dus daar kocht ik ook iets lekkers voor. En voor Simone een maskertje. Ik ben zelf namelijk niet zo’n beautyexpert, dus ik vind het lastig om iets voor anderen te komen. Een maskertje leek mij een veilige optie. En naast het vilt kocht ik nog wiebeloogjes om bij het vilt te gebruiken.

Wat ik kreeg

Ik kreeg zelf dus 2 pakketjes. Van A-typist en van Manon. In onderstaande video laat ik zien wat ik precies heb gekregen!

Kende jij Echte post is cool al?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

12 gedachten over “Unboxing #echtepostiscool 4.0”

  1. Wat een leuke cadeautjes heb je gekregen! Dat inpakpapier is echt super leuk.

    Wat was het weer een feestje he? Ik ga ook zeker weer meedoen met een volgende editie.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.