Achter de schermen #22 – alleen thuis

Van de afgelopen 2 weken bracht ik 1,5 week alleen door. Mijn man was naar Amerika, waardoor ik het huis voor mij alleen had. Hoewel ik hem miste was het ook niet zo erg om je eigen tempo te hebben en met niemand rekening te hoeven houden. Maar ik ben blij dat hij weer terug is!

Wij hebben kippen in de tuin, maar eigenlijk zijn ze vooral van mijn man. Ik bemoei mij er niet mee en eet alleen soms een ei op. Maar nu moest ik dus 1,5 week de kippen verzorgen. Gelukkig zijn ze niet zo eenkennig. Zolang ze het graan krijgen vinden ze alles prima. Volgens mij hebben ze mijn man geen seconde gemist.

Zoals je misschien wel weet heb ik geholpen bij de ontwikkeling van de zorgstandaard Conversiestoornis. Die zit nu in een afrondende fase. Inmiddels is er ook een vervolg gestart. Er gaat een keuzehulp ontwikkeld worden die inzicht geeft in de behandelmogelijkheden. Ook daarbij help ik. Het kost veel energie om bij dit soort bijeenkomsten te zijn, maar het voelt zo goed om te kunnen helpen!

Vorige week zondag heb ik denk ik net als de rest van Nederland intens genoten van het lekkere weer. Ik ben de laatste tijd weer extreem moe dus ik ben lekker op de loungebank gaan liggen en heb het lezen en het slapen afgewisseld. Heerlijk!

De omslagdoek die ik haak is inmiddels voor de helft af. De afgelopen 2 weken heb ik enkel geborduurd. Leuk om te doen, maar ook lastiger, omdat je je aandacht erbij moet houden. Dus daar ben ik een paar avonden mee bezig geweest. Ik word wel heel vrolijk van het resultaat!

Woensdag kon ik mijn man weer ophalen van Schiphol. Het was nogal een gedoe want hij had een vlucht eerder, landde vervolgens ook eerder, maar moest toen 3 kwartier wachten op een gate die vrij was. Dus ik had eerst stress omdat ik bang was ik te laat was en heb vervolgens 1,5 uur gewacht haha.

1x per maand heb ik een bijeenkomst van de fotoclub. Deze keer stond een fotowedstrijd op het programma met het thema Vervoer. Ik heb helemaal niks met dat thema, maar ik had toevallig nog deze foto liggen! Dit was mijn 3e wedstrijd bij de fotoclub en er zit een stijgende lijn in! De eerste keer had ik 2 stemmen ofzo en was ik vooral blij dat er dus iemand was die mijn foto mooi vond. De 2e keer had ik meer punten, waardoor ik dus wist dan meerdere mensen mijn foto mooi vonden. En nu stond ik op plek 6 van de 31 inzendingen!

Wat heb jij de afgelopen tijd gedaan?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

3 gedachten over “Achter de schermen #22 – alleen thuis”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.