Meteen naar de inhoud

Review Mijn Bullet Journal – video

Zoals jullie misschien wel weten gebruik ik al een paar jaar een bullet journal. Laatst ben ik overgestapt naar een gewone agenda, omdat het opzetten van de bullet journal iedere maand teveel tijd en energie kostte. Maar ik mis het, ik wilde al een tijdje weer terug naar een bullet journal. Toen zag ik dat BBNC Uitgevers een Nederlandstalige bullet journal had uitgegeven. Die moest ik natuurlijk uitproberen!

Mijn Bullet Journal is een notitieboekje met een dotgrid, zeer handig en veel gebruikt bij bullet journaling. Daarnaast zit er een uitlegboekje bij over wat een bullet journal is en hoe je het kunt gebruiken. Er zijn 4 verschillende designs en je kunt het boekje voor €12,50 kopen. Niet duur dus! Benieuwd hoe hij er van binnen uit ziet en wat ik ervan vind? Kijk dan mijn uitgebreide reviewvideo.

Maak jij gebruik van een bullet journal?

Dit artikel bevat een affiliatelinkVolg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

9 reacties op “Review Mijn Bullet Journal – video”

  1. Leuk zo’n uitgebreide uitleg.

    Heb er over nagedacht maar voor mij is het teveel werk. Blijf lekker bij mijn agenda.

  2. Wat een leuke filmpje. Ik zou willen dat ik er de tijd voor had, het is zo leuk, maar ik ga er echt zo veel tijd in steken. Ik hou het bij mijn agenda.

  3. Wat een leuk boekje. Voor mij is het veel te veel werk om alles te maken. Ik gebruik Google Calendar en mijn todo lijstjes zet ik in Google Keep. Ik heb overigens wel een zwak voor agenda’s, maar ik vind het te veel schrijfwerk. Voor mijn blog gebruik ik wel een planner op papier.

    1. Ik heb wel een agenda op mijn telefoon, zodat ik altijd weet of ik een afspraak in kan plannen of dat ik dan al iets anders heb. Maar ik zou echt niet zonder papieren agenda of iets kunnen. Hij ligt open op mijn bureau en dan zie ik wat ik moet doen en wanneer ik een afspraak heb. Anders zou ik echt totaal niet productief meer zijn en al mijn afspraken vergeten XD

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.