Review Mijn Bullet Journal – video

Zoals jullie misschien wel weten gebruik ik al een paar jaar een bullet journal. Laatst ben ik overgestapt naar een gewone agenda, omdat het opzetten van de bullet journal iedere maand teveel tijd en energie kostte. Maar ik mis het, ik wilde al een tijdje weer terug naar een bullet journal. Toen zag ik dat BBNC Uitgevers een Nederlandstalige bullet journal had uitgegeven. Die moest ik natuurlijk uitproberen!

review mijn bullet journal

Mijn Bullet Journal is een notitieboekje met een dotgrid, zeer handig en veel gebruikt bij bullet journaling. Daarnaast zit er een uitlegboekje bij over wat een bullet journal is en hoe je het kunt gebruiken. Er zijn 4 verschillende designs en je kunt het boekje voor €12,50 kopen. Niet duur dus! Benieuwd hoe hij er van binnen uit ziet en wat ik ervan vind? Kijk dan mijn uitgebreide reviewvideo.

Maak jij gebruik van een bullet journal?

Dit artikel bevat een affiliatelink
liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

9 gedachten over “Review Mijn Bullet Journal – video”

  1. Wat een leuk boekje. Voor mij is het veel te veel werk om alles te maken. Ik gebruik Google Calendar en mijn todo lijstjes zet ik in Google Keep. Ik heb overigens wel een zwak voor agenda’s, maar ik vind het te veel schrijfwerk. Voor mijn blog gebruik ik wel een planner op papier.

    Beantwoorden
    • Ik heb wel een agenda op mijn telefoon, zodat ik altijd weet of ik een afspraak in kan plannen of dat ik dan al iets anders heb. Maar ik zou echt niet zonder papieren agenda of iets kunnen. Hij ligt open op mijn bureau en dan zie ik wat ik moet doen en wanneer ik een afspraak heb. Anders zou ik echt totaal niet productief meer zijn en al mijn afspraken vergeten XD

      Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.