Achter de schermen #24 – en weer door

Bij de vorige Achter de schermen vertelde ik dat ik op was. Dat ben ik nog steeds, maar rust nemen zorgt ook niet perse voor verbetering. Dus ik heb de afgelopen 2 weken toch weer wat dingen gedaan. Ook gerust hoor, want dat is gewoon nodig, maar niet meer hele dagen in bed.

Ik ga nog steeds 2x per week naar de fysiotherapeut om daar te trainen. De laatste tijd gaat dat alleen niet zo goed. Ik lig regelmatig op de behandeltafel ipv op een sportapparaat. Soms moet mijn rug of bekken gewoon behandeld worden, maar het is wel jammer dat er daardoor nu weinig vooruitgang in het sporten zit. Sterker nog, eerder achteruitgang, want een aantal oefeningen moet ik al met minder gewicht doen.

Dit jaar heb ik weer een abonnement op de Apenheul! Superleuk, want dat is mijn favoriete dierentuin en apen zijn mijn favoriete dieren! Dus daar ben ik vorige geweest samen met mijn moeder (zij heeft ook een abonnement). Het was door de meivakantie redelijk druk, maar als je de route tegenovergesteld volgt is het goed te doen.

Vorig weekend was het een meet en greet met de ontwerpster van de Scheepjes CAL (de hygge omslagdoek die ik maak). Dit was bij de hobbywinkel hier in de dorp dus daar ging ik heen. Er was een speciaal partoon voor een klein project om die middag te maken. Een geweven hartje. Typisch Deens, waar hygge ook vandaan komt.

Zondag had ik een house warming van een vriendin in Lelystad. Mijn man en ik gaan daar vaak naar de Intratuin om plantjes te kijken en een broodje te eten. Dus dat hebben we nu ook gedaan. Daarna heeft hij mij afgezet bij de house warming en later weer opgehaald. Perfecte combinatie!

Deze week gingen wij naar een kippenworkshop bij de Welkoop. Het klinkt heel suf, maar eigenlijk was het heel interessant! We hebben 3 kippen in de tuin waar voornamelijk mijn man voor zorgt.  Ik doe het alleen als hij een keer niet kan. En we wisten al redelijk wat dingen, maar we hebben die avond ook wel interessante nieuwe dingen geleerd.

Donderdag stond ik heel vroeg op om naar de BBC Dronten te gaan. Dit is een soort netwerkgroep waarbij je ook samen ontbijt. Het begint om half 7 en is om half 9 afgelopen, zodat je daarna nog een complete werkdag hebt. Ik had een uitnodiging ontvangen omdat ik ondernemer ben en ze dit keer een themabijeenkomst hadden waar alle ondernemers welkom waren (normaal moet je lid zijn). Annemarie van Gaal kwam een presentatie geven en er was de mogelijkheid tot netwerken. De presentatie was inspirerend en heeft mij ook gemotiveerd om toch echt eens mijn ideeën voor lezingen en workshops op papier te zetten. En ik ga natuurlijk gewoon door met Snappy Store! Het vroege opstaan heeft me wel genekt. Donderdag heb ik nadat ik thuis kwam veel geslapen en ook vrijdag heb ik bijna de hele dag geslapen. Maar soms moet je dat er gewoon voor over hebben.

Zaterdag ging ik weer naar de Apenheul. Dit keer met de fotoclub. We hebben een keer in de zoveel tijd een uitje en die was nu naar de Apenheul. We hebben een rondleiding van 2 uur gekregen en daarna konden we zelf het park doorlopen. De weersvoorspelling was heel slecht, maar we hebben maar een paar buien gehad. En de rondleiding was ook heel leuk!

Wat heb jij de afgelopen tijd gedaan?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

6 gedachten over “Achter de schermen #24 – en weer door”

 1. Het blijft lastig om een goede balans te vinden he? Zou fijn zijn als je de formule kon vinden. Maar al met al toch hele leuke dagen en momenten gehad zo te zien!

  Beantwoorden
 2. Gaaf dat je bij die netwerkmeeting aanwezig mocht zijn waar Annemarie van Gaal kwam spreken. Vind haar erg inspirerend! Wat vervelend om te lezen dat je zo moe blijft. Wat bij mij hielp was toch een ritme te gaan aanhouden (dus wekker zetten) en leuke dingen doen. Klinkt heel stom misschien, maar van leuke dingen laad je uiteindelijk op. Hopelijk laad jij ook weer snel op!

  Beantwoorden
  • Ik kende haar niet zo goed, maar vond haar nu inderdaad heel inspirerend! Leuke dingen probeer ik inderdaad te doen, ook al krijg ik daar soms alleen mentale energie van, dat is ook fijn! En die wekker moet ik echt strenger in worden. Zet hem nog te vaak uit ’s ochtends

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.