Achter de schermen # 25 – genieten van de zon

De afgelopen 2 weken stonden vooral in het teken van het goede weer. Hoewel de weerapp op mijn telefoon al voorspelde dat het voorlopig warm zou blijven, was ik nog wat sceptisch. Maar de voorspellingen klopten, dus ik heb veel genoten van de zon!

De eerste maandag ben ik meteen de hele dag in de tuin gaan zitten. Het was superwarm en ik ben verbrand, maar ik wilde perse lang buiten zitten voor het geval de voorspellingen toch fout waren.

Het mooie weer zorgt ook weer voor hooikoorts. Ik slik nu al bijna een jaar anti-histamine omdat mijn huid ergens op reageert. Ik hoopte dat dat misschien zou helpen om de hooikoortsklachten een jaartje over te slaan. Maar helaas, ik had toch echt neusspray en oogdruppels nodig naast de tabletten.

Wij zijn op zoek naar een loungeset. Daarom hebben we vorig weekend het hele weekend tuinsets bekeken in verschillende winkels. We hebben nog niet de perfecte set gevonden, dus we zoeken verder!

Ik heb maandag mijn eerste behandeling bij Altrecht gehad. We hebben nu eerst mijn klachten in beeld gebracht en gaan de komende 2 afspraken werken aan mijn behandeldoelstellingen. Daarna gaan we besluiten hoe we de therapie vorm gaan geven. Of ik voorlopig nog een individueel traject volg, of dat ik mij ga voorbereiden op doorstromen naar een 3daagse groepsbehandeling.

In de winter hingen wij telkens een pindakaaspot voor de vogels neer. Omdat hij nog steeds zo populair was zijn we ermee doorgegaan. Daarom kan ik nu tijdens het zonnen kijken naar vogels die ruzie maken voor de pot haha.

Ik heb een paar jaar als een witte melkfles rondgelopen. Ik kwam zo weinig buiten, dat ik bijna niet meer bruin werd. Inmiddels heb ik de zon leren waarderen en ik merkte dat ik ieder jaar wat sneller bruin werd. Nu zijn mijn armen al heel erg bruin voor mijn doen. Zelfs mijn benen zijn al een minibeetje verkleurd en dat is nog steeds uniek voor mij!

Vrijdag zijn we eindelijk weer eens naar ons favoriete restaurant gegaan. Het is een steakhouse en het eten is echt superlekker! We waren er al een hele tijd niet meer geweest, omdat we een paar keer in Dronten naar een restaurant waren gegaan. Maar nu vond mijn man het dus weer tijd. We konden door het lekkere weer buiten zitten en kozen een tafel uit naast de vijver met een rustgevende waterval.

Wat heb jij gedaan deze week?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

6 gedachten over “Achter de schermen # 25 – genieten van de zon”

    • De hooikoorts is gelukkig ook goed te doen hoor dit jaar. Nu met de oogdruppels en neusspray kom ik de dag redelijk goed door. Heb ook wel jaren gehad dat ik er gewoon ziek van op bed lag.

      Hoop dat jij ook een fijne dag hebt gehad!

      Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.