Action en IKEA papershop shoplog

Vorige week maakte ik een bliksembezoek aan de IKEA en kocht ik snel een paar dingen bij de papershopafdeling. Ik nam ook eindelijk weer de tijd om rustig door de Action te lopen en daar zag ik ook weer leuke dingen die ik gewoon moest kopen! Dus vandaag een gecombineerde shoplog. Gewoon in fotovorm dit keer, niet in een video.

IKEA

Laat ik beginnen met de IKEA, want daar heb ik maar 4 dingen gekocht. Allereerst superschattige dierencadeaulabels. Voor €1,99 krijg je van 6 verschillende dieren 2 cadeaulabels. Nu heb ik een doosje die al niet eens meer dichtkan omdat er zoveel labels inzitten, maar ik vond ze te schattig om te laten liggen!

Het mapje met sticky notes heb ik ook meegenomen omdat ik hem te leuk vond om te laten liggen, want daar heb ik er eigenlijk ook al heel veel van. Maar ik word hier gewoon vrolijk van! En hij was nu afgeprijsd waardoor ik nog maar 0,99 cent hoefde te betalen.

Ik kocht ook een set van 5 enveloppen. Het zijn langwerpige enveloppen die aan de korte kant een sluiting heeft. Het fijne is dat er ook 5 kaarten bij in zitten, zodat je altijd een passende kaart voor in de enveloppe hebt. Het papier lijkt een beetje aquarelachtig en is best stevig, dus daar kan je iets leuks op maken. Ik betaalde hier €1,99 voor.

Tot slot kocht ik zijdepapier. Dat is leuk om in een doosje te stoppen met een cadeautje o.i.d. Ik heb al effen zijdepapier in verschillende kleurtjes, maar ik vond deze zo mooi dat hij ook mee moest! Er zitten 12 vellen in van 70×50 cm en ze kosten ook €1,99.

Action

Bij de Action kijk ik standaard of er nog nieuwe washi tape ligt. Ik heb dat helemaal niet nodig, want ik heb al meer dan 100 rolletjes (ik heb ze laatst geteld), maar 3 leuke rolletjes voor 79 cent kan ik toch niet laten liggen?

Boven de washi tape zag ik deze leuke houten stickers. Er waren verschillende designs, maar ik vond deze 2 het leukst. Je kunt dit op een cadeautje of in een kaart plakken, maar je kunt dit natuurlijk ook op een klein kaartje plakken om er gewoon een kaart op zich van te maken. Ik weet nog niet precies wat ik ermee ga doen, maar dat denk ik nog wel. Ik betaalde 76 cent per verpakking.

De stencils die je ziet liggen waren door de glans heel lastig te fotograferen. Maar zo heb je een beetje een idee. Ze verkopen sets van 5 stempels in verschillende designs. Ik vond deze het leukste, omdat je hiermee neutrale achtergronden kunt maken voor handlettering. Ik weet niet of ik ze vaak zal gebruiken, maar voor 67 cent kan ik het altijd proberen.

Het gekleurde touw heb ik eigenlijk gekocht om af en toe bij de post cadeau te geven. Nu twijfel ik alleen of ik ze niet toch zelf wil houden, want ik vind dit soort touw altijd leuk om cadeautjes mee in te pakken! Ze kosten 94 cent en dan heb je 5 klosjes met 8 meter per klosje. Ze waren er in verschillende kleursamenstellingen.

Ik stond al bijna in de rij van de kassa toen ik deze pennen opeens zag! Er zijn geloof ik 3 verschillende verpakkingen. Ik heb alleen deze twee meegenomen, omdat ik de teksten hierop het leukste vond. Het zijn gewoon blauwe balpennen en ze schrijven nog best wel lekker. Leuk om zelf mee te schrijven, maar ook om met de post mee te sturen. Ze waren maar 75 cent per doosje!

De allerleukste aankoop is dit t-shirt. Ik koop niet heel vaak kleding bij de Action, omdat het materiaal niet prettig is, maar dit was gewoon katoen. Ik vond de tekst heel goed bij mij passen. Ik laat mij namelijk vaak tegenhouden door angst, dus ik moest dit shirt gewoon hebben! Hij lag in een kar en er stond geen prijs op, maar bij de kassa bleek hij maar €2,49 te kosten. Dikke meevaller dus!

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

2 gedachten over “Action en IKEA papershop shoplog”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.