Achter de schermen #26 – varen en rusten

De eerste week stond in het teken van een boot. De 2e week stond in het teken van rust, omdat ik de eerste week teveel gedaan had. Het lijkt een beetje op het weer. De eerste week genieten en zonnig, de 2e week grijs en regenachtig. Hoe dan ook, het is weer tijd om te laten zien wat ik de afgelopen 2 weken gedaan heb!

Mijn man wil al een paar jaar een  boot hebben. 3 weken geleden kwam hij een boot tegen die te koop stond. We zijn daar naar gaan kijken. Hij lag in een loods omdat hij net geschilderd was. Dus de buitenkant was perfect! De binnenkant vergt nog wel wat werk. Dus we gingen ook nog bij een andere boot kijken. Deze lag al een tijdje in het water en daar was veel meer werk aan te doen. De eerste boot sprak ons toch het meeste aan.

Normaal eet ik geen McFlurry, omdat ik dan al vol zit van de friet en kipnuggets. Maar nu gingen we ’s avonds naar de McDonalds, een tijd nadat we thuis al gegeten hadden. Dus ik kon eindelijk weer eens een McFlurry eten! En ze hebben nu oreo, dus ik was helemaal blij!

Vorige week hebben we besloten om de boot te kopen! Hij is in het water gelaten en wij zijn toen meteen naar onze nieuwe thuishaven gevaren. Hij lag in Kampen en de haven is in Ketelhaven (gemeente Dronten), dus dat was nog wel te doen. Het is even wennen, want we hebben nog nooit zelf gevaren, maar het valt mee!

Nadat we de boot opgehaald hebben, hebben we meteen 3 dagen achter elkaar gevaren! Soms was het best lastig door de harde wind en golven. Het is dan vooral een uitdaging om in en uit de haven te varen. Maar op het Ketelmeer heb je een plekje waar je tussen de bomen voor anker kunt liggen en toen was het heerlijk!

Op de 4e dag waaide het te hard om te varen. Dus we gingen bij het restaurant bij de haven lunchen en zijn daarna naar een grote watersportwinkel gegaan. Je moet toch iets doen met boten als je niet kunt varen he? Haha.

We zijn nog steeds bezig met ons toneelstuk. Over 4,5 weken gaan we voor het eerst optreden, dus het komt nu steeds dichterbij! Om het stuk niet dood te oefenen, repeteren we niet meer iedere week. Woensdag was de eerste keer weer na 2 weken rust. De tekstdoorloop ging superslecht. Ik sloeg telkens scene’s over, waarna ik wel weer een halve scene herhaalde. Slechter kon bijna niet. Maar het spelen zelf ging daarna wel heel goed. Ik heb steeds meer vertrouwen in dit stuk!

Omdat ik zo weinig rust heb gehad, ben ik nu helemaal gesloopt. Ik mag ’s middags niet meer slapen en mag ’s ochtends ook niet meer eindeloos lang in bed blijven liggen. Dus ik probeer mij daar echt aan te houden, zodat ik ’s nachts beter slaap. Maar dat betekent wel dat ik overdag als een zombie rondloop en op de bank hang.

Wat heb jij deze week gedaan?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

7 gedachten over “Achter de schermen #26 – varen en rusten”

  1. Wat fijn zo’n boot! Hoop dat je snel een ritme vind ik het niet meer overdag slapen. Merk je al dat je er s’nachts beter door slaapt?

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.