Achter de schermen #27 – genieten en uitrusten

Een jaar geleden begon ik met Achter de schermen. Ik ben nog steeds blij dat ik de overstap heb gemaakt en vind het leuk om meer over mijn dagelijks leven te delen. Ik hoop dat jullie het ook nog steeds leuk vinden?

Ik begon met het bijwerken van mijn administratie. Ik moest een paar documenten inscannen en besloot toen ook maar meteen een stapel papieren op te bergen. Dat doe ik ongeveer 1x per jaar, dus je kunt je voorstellen dat ik even bezig was. Maar nu zit alles weer netjes in de mappen en kan ik alles gemakkelijk terugvinden.

1,5 week geleden zag ik een herinnering voorbij komen op Timehop, dat ik een jaar geleden het serotoniesyndroom kreeg en een nare ervaring had met een ambulancebroeder.  Je kunt hier lezen wat er toen gebeurt is. Ik denk er nog regelmatig aan terug. Als ik een ambulance zie, maar ook als ik naar een nieuwe hulpverlener ga. De angst om niet gelooft te worden zit diep.

In de zomer draag ik altijd korte sokken. En bijna al mijn korte sokken zijn ‘grappig’. Als ik bij de fysio mijn schoenen wissel kijkt hij altijd even welke sokken ik nu weer aan heb. Hij zegt dat hij het grappig vind, maar volgens mij lacht hij me gewoon keihard uit haha. Ik word altijd blij als ik mijn eigen vrolijke sokken weer zie!

Als het mooi weer is lees ik veel buiten. Om een of andere reden is dat prettiger dan binnen lezen. Dus ik profiteer er van nu het weer zulk mooi weer is. Ik pak mijn rust, kleur bij en schiet op in mijn boek. Perfecte combinatie toch?

Op vaderdag was het natuurlijk nog steeds mooi weer, dus werden we door mijn ouders uitgenodigd voor een barbecue. Lekker ironisch dat de vader in de meeste gevallen dan aan het werk is om het vlees gaar te maken. Maar hij vindt het niet erg en wij vonden het weer lekker!

We hebben van de week de naam van onze boot opgeplakt. Een boot heeft altijd een naam. De naam had mij man al bedacht voor we de boot kochten. Nu waren de stickers binnengekomen en was het dus tijd om de boot nu ‘echt’ zijn naam te geven.

Ik ben al een hele tijd nieuwsgierig naar het luisteren van luisterboeken. Het lijkt me aan de ene kant prettig, maar aan de andere kant laat ik mij door alles afleiden. Ik heb besloten dat het nu het perfecte weer is om het uit te proberen. Dus ik heb Storytel geïnstalleerd en ben in de zon, met een ijsje naar mijn eerste boek gaan luisteren. Ik merkte wel dat ik echt niets anders moest doen, omdat ik anders de draad van het verhaal kwijtraakte. Maar gewoon liggen zonnen in combinatie met een luisterboek is perfect!

Ik ontving ook de nieuwe uitgave van het ledenblad van de Belangenvereniging Prikkelbaar Darm Syndroom. Daar had ik een artikel voor geschreven over het bewaken van grenzen. Eerder dit jaar schreef ik al over solliciteren met een chronische ziekte. En eind dit jaar mag ik weer een artikel schrijven!

Wat heb jij gedaan tijdens het mooie weer?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

7 gedachten over “Achter de schermen #27 – genieten en uitrusten”

  1. Buiten in het zonnetje lezen is ook bij mij favoriet! Of in bed voor het slapen. Wat leuk dat je mag schrijven voor het blad van Belangenvereniging Prikkelbaar Darm Syndroom! Plaats je binnenkort weer eens een artikel hoe het er voor staat met je webshop? Ben erg benieuwd!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.