Achter de schermen #3 – ingestort

De afgelopen 2 weken voelen aan als minstens een maand. Ik was druk, te druk, stortte compleet in en krabbelde weer op. Niet zo gek dat ik nu een beetje moe ben. Maar gelukkig waren er naast de dieptepunten ook leuke dingen!

genieten in de zon

Er was nog 1 hele mooie zomerdag. Op een afspraak bij de fysio na had ik geen afspraken dus ik besloot om die dag buiten te blijven. Niet bloggen, geen serie kijken, maar genieten van de zon. Dat deed ik met limonade en een interessant boek.

DIY contourstickers

Daarna was het minder mooi weer, dus kon ik lekker knutselen. Ik maakte deze kaart met contourstickers en twinmarkers van de Action en ben er nog steeds blij mee!

mi band

Ik was ook een beetje geobsedeerd door mijn Mi Band. Er wordt altijd gezegd dat volwassenen 10.000 stappen per dag moeten zetten. Dat had ik al teruggezet naar 8.000 omdat ik wist dat 10.000 teveel waren. Maar zelfs op een dag waarop ik voor mijn doen veel liep redde ik dat niet. Ik had pijn door het vele lopen en was gefrustreerd omdat het nog niet genoeg was. Dus nu staat mijn doel op 6.000 en dat is nog veel. Dus misschien ga ik het nog wel verder omlaag schroeven.

strepfen

Het veel lopen was trouwens snel voorbij, want ik werd ziek. Of naja, ziekig. Mijn man was al een week ziek en uiteindelijk heeft hij mij toch aangestoken. Helaas. Het was een vaag virus met een combinatie van buikpijn en verkoudheid. Ik had helemaal geen tijd om ziek te zijn, maar gelukkig hebben wij altijd Strepfen in huis was goed helpt bij keelpijn!

nieuwe bril

Ik kon ook mijn nieuwe bril ophalen! Ik ben er nog steeds heel blij mee. Het is de goedkoopste bril die ik ooit heb gehad en het is een mannenmodel, maar ik vind hem mij heel goed staan. Ik heb alleen moeten wennen aan de veranderde sterkte, maar het montuur voelde meteen goed en ik schrok ook niet als ik in de spiegel keek.

theeworkshop

Vorige week zaterdag had ik een vrijgezellenfeestje van een vriendin. We begonnen met een theeworkshop en zouden daarna uit eten gaan. Bij de theeworkshop begonnen we met het proeven van 3 theeën. Daarna mochten we een blend samenstellen aan de hand van een recept en vervolgens zelf een eigen theeblend samenstellen en een naam geven. Ik heb deze comfortthee gemaakt met rooiboos, kaneel, framboosblad, zoethout, brandnetel en citroenblad. Heel leuk om te doen!

ingestord

Toen we in het restaurant zaten begon ik heel erg in te storten. Een combinatie van de ziekte, vermoeidheid en pijn. Ik trok het echt niet meer en ging naar huis. Ik voelde me zo ontzettend rot en stortte ook mentaal compleet in.

taman indonesia

Het lukte nog wel om naar Taman Indonesia te gaan. Het koste al mijn energie, maar was heel leuk en lekker! En de rest van de dag heb ik mezelf vrij gegeven om een beetje bij te komen.

kanteltafeltest

Ik heb het al eerder genoemd, maar ik ben weer bezig met een onderzoekstraject, om te uit te zoeken waarom ik vaak duizelig ben en flauwval. Ik heb nu een kanteltafeltest gehad en dat is waarschijnlijk genoeg om te weten waardoor het komt. Je ligt op een tafel, moet 3 minuten gaan staan, weer gaan liggen en dan wordt de tafel gekanteld zodat je bijna rechtop staat. Dat is om te kijken of je bloeddruk daalt. Mijne was op een gegeven moment 80/50 dus ik denk dat dat wel het een en ander kan verklaren haha.

bloggen is quote

Op social media liet ik jullie weten dat ik er doorheen zat en ik kreeg heel veel lieve reacties! Dat maakt bloggen zo fijn! En door jullie reacties en aanmoedigingen durfde ik deze week het gesprek aan te gaan met mijn werkgever om aan te geven dat het niet zo goed gaat. Gelukkig was hij heel begripvol en gaf hij aan dat hij mij liever voor minder uur in de week kon inzetten dan dat hij me helemaal kwijt zou raken omdat hij zo blij me met is. Dus we hebben nu afgesproken dat ik tot eind augustus 12 uur ga werken ipv 20 en dan kijken hoe het gaat.

cadeautje

Ik kreeg ook een superlieve oppepper van Lisanneleeft! Ik had haar toevallig net een pakketje gestuurd omdat ik vond dat ze dat verdiend had en dat was dus wederzijds. Dus onze pakketjes hebben misschien wel naast elkaar gelegen in het postsorteercentrum haha!

hoeveel uur kijk ik naar series

Omdat ik veel mag/moet rusten van mezelf kijk ik ook veel series. Nog meer dan normaal. En ik ontdekte dankzij Susan een app die uitrekent hoeveel tijd je hebt besteed aan het kijken van series. Ik heb alleen de series meegeteld die ik echt helemaal gekeken heb, dus niet de losse afleveringen van Bones en CSI etc die ik ook vaak gezien heb. En ook de Nederlandstalige series heb ik nog niet mee laten tellen. Dat doe ik ook maar niet, want ik vind het al confronterend genoeg dat ik 3,5 maand in mijn leven heb besteed aan series. Vooral omdat die teller iedere dag sneller oploopt dan ik gezond vind…

DIY tijdschriftencassette

Ik kwam vorige maand een effen kartonnen tijdschriftencassette tegen bij de Big Bazar en ik wist meteen dat ik daar een DIY mee wilde maken! Dit weekend had ik daar eindelijk tijd voor. Hij is best leuk geworden vind ik zelf! Morgen zie je het resultaat in een blog.

Wat heb jij beleefd de afgelopen tijd?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

4 gedachten over “Achter de schermen #3 – ingestort”

 1. Wat jammer dat je er zo aan toe was 🙁 Ik hoop dat ’t snel weer beter met je gaat.
  Ik heb vandaag eens uitgerekend hoeveel verlof ‘k nog heb staan & kwam tot de conclusie dat ‘k m’n groot verlof zal moeten halveren 🙁 ‘k Hoor jullie al denken, oei heb je dan zoveel verlof al opgenomen dit jaar? Nee, helaas niet.. Door dat ‘k op 1 Mei fulltime werk & van een 25u/week kom, is een verlofdag nu veel meer dan een verlofdag toen.. dat begint al op te lopen & daarmee werd geen rekening gehouden. Morgen mag ‘k ’t gaan uitleggen & ik zie ’t niet zitten 🙁

  Beantwoorden
   • Verlof dat je in 2016 neemt is gebaseerd op je gewerkte dagen in 2015. Daar heb ‘k dus 25u/week dagen van 4,5 gewerkt. Sinds 1 Mei werk ‘k 38u/week en dus is een dag 7,6u en dus verlies ‘k iets te veel uren als ik nu een dag verlof neem. Snap je?

    Beantwoorden
    • O dat is dan inderdaad wel anders dan bij ons. Hier bouw je die verlofjaren op inhetzelfde jaar. Dus als je dit jaar meer gaat werken krijg je ook meteen meer verlofdagen. Dat is wel onhandig dan!

     Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.