Meteen naar de inhoud

Shoplog Action – januari

Ik ging weer naar de Action en besloot er meteen een shoplog voor te filmen! Het was een lange dag en ik merkte bij het monteren dat ik regelmatig het verkeerde woord gebruik of me verspreek. Kan gebeuren toch?

Het filmpje is trouwens opgenomen met mijn nieuwe spiegelreflex. Dit was de eerste keer dat ik er mee filmde. Tijdens de montage kwam ik erachter dat de witbalans en de scherpstelling nog wel eens veranderen. Ik ga proberen dat in het vervolg te voorkomen!

Heb ik je nu geïnspireerd om ook naar de Action te gaan? Haha
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

4 reacties op “Shoplog Action – januari”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.