Traktatie – 5 posters met fotografiequotes

Vandaag ben ik jarig! Ik ben 27 geworden, dus die enge 30 komt steeds dichter bij! Haha nee hoor, het maakt me niet zoveel uit. Maar wie jarig is trakteert toch? Daarom heb ik voor jullie 5 posters gemaakt met leuke fotografiequotes er op. En die mogen jullie als lezers van mijn blog helemaal gratis downloaden! Het enige wat je hoeft te doen is mij feliciteren! Ok, dat is niet waar. Je kunt het ook gewoon downloaden en niks zeggen, maar een felicitatie zou ik wel leuk vinden!

fotografiequotes

Download de posters hier

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

12 gedachten over “Traktatie – 5 posters met fotografiequotes”

  1. Leuke posters! Vooral de quotes van de 1e en laatste vind ik mooi en kan ik me helemaal in vinden. En iets te laat, maar alsnog gefeliciteerd! Hopelijk heb je een mooie dag gehad.

    Beantwoorden
  2. Haha, alsnog gefeliciteerd en leuke posters… maarre… ik zie er 3? Ah… ik zie het al… moest de link aanklikken. 🙂 Ik vind de eerste het leukst!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.