Unboxing Echte post is cool – editie 2

Zaterdag was het zover; het uitpakmoment van de 2e editie van Echte post is cool! De eerste editie vond ik zo leuk, dat ik me ook weer voor deze editie heb ingeschreven. En vorige keer wilde ik een video opnemen van het uitpakken, maar kwam het niet uit omdat ik die dag niet thuis was. Deze keer kon in in de herkansing!

Echte post is cool

Gelukkig kreeg ik mijn pakketje pas vrijdag binnen, waardoor ik de verleiding van het niet eerder open maken wel aan kon. Maar toen het eenmaal zo ver was voelde ik me een klein, jarig, hyperactief kind dat zijn cadeautjes eindelijk open mocht maken!

Ik heb mijn pakketje ontvangen van Sharon, heel erg bedankt! Ik heb zelf dit gestuurd naar Anna Naomi:

echte post is cool

Wil je meer weten over Echte post is cool of een eventuele volgende keer misschien zelf meedoen? Kijk dan even op de blogs van Northflix en Monsieur Mango. En bedankt voor het organiseren meiden!

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

8 gedachten over “Unboxing Echte post is cool – editie 2”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.