Zelf originele verjaardagskaarten maken

Tegenwoordig kan je zelfs bij de supermarkt kaarten kopen. Er zijn veel leuke kaarten, maar vaak zijn ze hetzelfde. Het gebeurt ook regelmatig dat ik op een verjaardag al een kaart zie staan die ik ook in mijn handen had. Hoe voorkom je dat? Heel simpel, maak ze zelf! En nee, je hoeft niet creatief te zijn. Iedereen kan de kaarten binnen een paar klikken maken.

verjaardagskaart-maken

Handige service

Ik leerde Greetz een paar jaar geleden kennen. Mijn beste vriendin en haar ouders wonen in het buitenland. Van hun krijg ik regelmatig een kaartje die ze via Greetz versturen. Heel handig, want de kaart ligt snel bij mij op de mat en de verzendkosten zijn veel lager. Maar ook als je niet in het buitenland woont is het handig. Ben je vergeten om een kaartje te kopen of lukt het om wat voor reden dan ook niet? Geen probleem. Met een internetverbinding kan je het 24 uur per dag regelen. En je kunt zelfs cadeautjes aan de kaart toevoegen om het geheel af te maken. De Greetz verjaardagskaarten worden naar de ontvanger of naar jou gestuurd, net wat je zelf wilt.

zelf-kaarte-maken

Groot aanbod

Je kunt kiezen uit honderden verschillende kaarten. Voor een verjaardag, maar ook voor allerlei andere gelegenheden. Je kunt zelfs een kaart sturen om aan te kondigen dat je gaat trouwen en die kaart in grote aantallen bestellen. Je kunt een ansichtkaart en een normale kaart sturen, maar ook een muziekkaart. En je kunt kiezen uit verschillende formaten. Vooral de grote kaarten zijn leuk om mee op te vallen! Iedere kaart komt samen met een gratis groene enveloppe, maar voor een paar cent kan je een andere kleur enveloppe kiezen.

originele-kaarten-maken

Personaliseren

Naast de standaard kaarten zijn er ook veel kaarten die je kunt personaliseren. Zo kan je foto’s toevoegen of de naam van de jarige job op de kaart schrijven. Maar ook veel cadeautjes kan je personaliseren. Met een naam of foto is de kaart natuurlijk al meteen origineel!

ervaring-greetz

Zelf originele verjaardagskaarten maken

Wil je het nog origineler? Dan kan je je eigen kaarten maken. Ik heb 5 kaarten zelf ontwerpen. 2 met de stickers en teksten van Greetz, 3 helemaal zelf. Zo heb ik dus een kaart die niemand anders heeft. En als je zelf niet handig bent met photoshop kan je dus ook zelf een kaart maken met de stickers en teksten van Greetz, waardoor het voor iedereen mogelijk is. Wil je dat niet? Dan kan de stickers of teksten ook gebruiken om een standaard kaart extra te versieren. Opties genoeg dus!

Heb jij wel eens zelf een verjaardagkaart laten bedrukken?

Dit artikel is een samenwerking
liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

6 gedachten over “Zelf originele verjaardagskaarten maken”

  1. Heel leuk idee! Ik vind kaartjes versturen heel leuk en dus is dit helemaal mijn ding. Alleen.. ik ben van België, dus hangen er voor mij wel verzendkosten aan vast 🙂 Toch fijn dat je dit met ons deelt

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.