Achter de schermen 10 – toneelspelen en ziek

De afgelopen 2 weken heb ik niet zoveel bijzonder dingen gedaan. Iets minder foto’s dan normaal dus. Maar een beetje rust is ook wel fijn!

achterdeschermen10-1

Deze foto maakte ik na een vermoeiende, maar fijne dag. Ik was vrolijk, had een productieve dag gehad op mijn werk en had toen een fijn gesprek over een toneelstuk wat we gaan spelen. Toneelspelen is mijn passie, maar er zijn niet zoveel opties in Dronten. Maar nu heb ik samen met de regisseur van mijn vorige toneelstuk besloten dat we samen gaan spelen!

achterdeschermen10-2

Ik ben begonnen met het drinken van Nutridrink. Vorige week vertelde ik al dat ik zonder duidelijke reden afviel en dat ik zonder succes probeerde aan te komen. Ik heb de smaken aardbei, banaan en vanille geprobeerd en ze zijn alledrie te doen, maar de banaan vind ik ook echt lekker. Nu nog hopen dat het ook helpt!

achterdeschermen10-3

Wij gingen met vrienden uit eten bij een restaurant in het dorp waar we nog nooit geweest waren. Het was erg lekker en gezellig. Zeker voor herhaling vatbaar!

achterdeschermen10-4

Ik weet mijn hele leven al dat mijn voeten naar binnen staan. De fysio was het ook opgevallen dus die vond het slim als ik naar een podoloog ging. Daar was ik deze week en het blijkt erger te zijn dan ik dacht. Vooral mijn linkervoet heeft bijna geen steun, waardoor ik rechts veel pijn heb. Ik krijg nu steunzolen en dat zou de pijn en instabiliteit voor een groot deel moeten oplossen.

achterdeschermen10-5

Het script voor het toneelstuk is af! We hadden het idee al redelijk uitgewerkt, maar nu is de tekst ook af. We gaan vanaf woensdag beginnen met repeteren, maar we hadden nu al een tekstdoorloop. Ik heb echt zoveel zin in het oefenen en het optreden!

achterdeschermen10-6

Het was ook weer tijd voor therapie. Normaal was ik tussen de sessies door er niet zoveel mee bezig, maar ik moet nu g-schema’s maken die ik iedere dag in dit boekje opschrijf. Vreselijk om te doen, maar hopelijk gaan de inzichten uiteindelijk helpen om iets te veranderen.

achterdeschermen10-7

En toen kwam het onvermijdelijke. Ik was al een maand iedere keer een dag niet lekker. Deze week stortte ik in. Mijn keel doet pijn, mijn hoofd explodeert, ik heb wisselend koorts of verhoging. Dus ik leef al een paar dagen op paracetamol, strepfen en heel veel water. Tussendoor probeer ik nog gewoon mijn dingen te doen, maar ik lig zoveel mogelijk in bed.

achterdeschermen10-8

Gisteravond hadden we een oktoberfest in de buurt, dus tijd om er uit te zien als Heidi! Ik had een lelijke dirndl van plastic van de Action en besloot mijn haren te vlechten voor het ultieme effect. Ik ben niet zo’n feestbeest, maar het was heel gezellig!

Wat heb jij gedaan de afgelopen week?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

5 gedachten over “Achter de schermen 10 – toneelspelen en ziek”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.