3 karaktereigenschappen waar ik trots op ben – 31 day blog challenge #6

Deze dag is er een moeilijke vraag bij de 31 day blog challenge. Drie karaktereigenschappen waar ik trots op ben. Ik ben iemand die vooral veel kritiek heeft op zichzelf. Ik zou dan ook zo 3 negatieve karaktereigenschappen op kunnen noemen. Maar 3 eigenschappen waar ik trots op ben? Daar heb ik even over na moeten denken. Maar het is gelukt!

Stiekem ben ik vrij chaotisch. Daarom heb ik denk ik de volgende eigenschap ontwikkeld; ordelijkheid. Ik ben dol op lijstjes maken, ik kan genieten van opruimen (let op, kan) en ik begin ieder nieuw project met een planning. Ik vind het fijn om lijstjes te maken, omdat ik daarmee rust in mijn hoofd krijg. Het zorgt er ook voor dat ik minder dingen vergeet. Oftewel, mijn ordelijkheid zorgt ervoor dat mijn leven makkelijker wordt.

Ik heb ook redelijk wat inlevingsvermogen. Ik kan meeleven met anderen, advies geven bij problemen. Het is iets wat ik belangrijk vind. Ik vind het fijn als anderen zich in mij kunnen inleven, dus ik ben blij dat ik het ook bij anderen kan. Inlevingsvermogen kan voor meer begrip zorgen en dat kan de maatschappij wel gebruiken.

Tot slot ben ik trots op mijn doorzettingsvermogen. Natuurlijk stop ik wel eens ergens mee, maar over het algemeen blijf ik doorzetten. Waarom? Ik moet. Ik kan niet de hele dag in bed liggen. Ik moet doorgaan met leven. En ik ben er trots op dat ik dat zo goed mogelijk probeer te doen.

Op welke karaktereigenschappen ben jij trots?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.