Guilty pleasure – 31 day blog challenge #5

Iedereen heeft wel een guilty pleasure. Iets waar je heel erg van kan genieten, maar waarover je je een beetje schuldig over voelt of voor schaamt. Ik heb er nooit echt over nagedacht, maar ik dacht dat ik wel veel guilty pleasures zou hebben. Hoe meer ik erover nadacht, hoe minder het er werden.

Ik heb een zwak voor witte chocolade met gepofte rijst en kokos van de Aldi. Zo’n reep is 200 gram en ik eet hem in 1x op. Als ik 2 repen koop eet ik ze allebei op. Ik ga door met eten tot ik misselijk ben. Als de misselijkheid is afgezakt dan eet ik weer verder. Ik voel me daarna altijd schuldig. Ik ben misselijk, heb veel te veel gegeten en heb daarna nog dagen een onzuivere huid. Toch kan ik het niet laten om een keer in de zoveel tijd naar de Aldi te gaan om chocolade te kopen.

gestampte muisjes

Een andere guilty pleasure op eetgebied is mijn standaard lunch met geroosterd brood en gestampte muisjes. Het geroosterde brood is niet zo erg. De gestampte muisjes wel. Ik eet er vrij veel van. Gestampte muisjes is niet heel veel meer dan suiker. Ik eet iedere dag 2 tot 4 broodjes met gestampte muisjes. Heerlijk! En slecht! Ik weet dat veel suiker slecht is en dat het zeker niet helpt tegen mijn vermoeidheid. En toch kan ik geen andere lunch verzinnen. Ik geniet er nog iedere dag van.

Heb ik nog andere guilty pleasures? Niet waar ik mij schuldig over voel. Wel waar ik mij een beetje voor schaam. Zo kijk ik iedere dag naar GTST.

Wat zijn jouw guilty pleasures?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.