4 quotes die mij door de scheiding heen helpen

Scheiden is kut. Ik kan het niet anders verwoorden. Het scheiden zelf, maar ook alles wat erom heen komt kijken. Ik zit in een moeilijke periode, waarbij ik te maken heb met veel negatieve emoties. Toch moet ik vechten voor een toekomst en voor mijn geluk. Quotes helpen mij vaak om weer hoop en vechtlust te krijgen.

Toen ik wist dat we gingen scheiden leek het alsof mijn leven voorbij was. Zo voelt het soms nog steeds trouwens. Ik weet dat dit niet het einde is, maar het is mooi om het in zo’n quote te zien. Want niet alleen gaat het leven van de rups verder, maar hij is ook mooier als vlinder. Ook hoop dat mij dat bij mij ook gebeurt.

Ik wil altijd alles weten. Het liefst maak ik overal een plan voor. Maar dat lukt nu niet. Ik weet niet precies hoe alles loopt en ik kan ook niet voorspellen wanneer ik mij beter ga voelen. Maar dat betekent niet dat ik stil moet zitten tot ik een plan heb. Ik kan beter vast stappen vooruit zetten en onderweg een plan maken, aanpassen en het plan soms ook aan de kant schuiven.

Deze quote klopt helemaal. Ik heb nu een nieuw begin, of ik het nu wil of niet. Een nieuw begin wat uit kan groeien tot iets moois. Maar het nieuwe begin kwam samen met een pijnlijk einde.

Ik weet dat het uiteindelijk goed komt, maar het is fijn om mijzelf daar regelmatig aan te herinneren. Het gaat vast nog een hele tijd duren, maar uiteindelijk kom ik er wel weer.

Aan welke quote heb jij veel?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

1 gedachte over “4 quotes die mij door de scheiding heen helpen”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.