Achter de schermen #28 – scheiden

De afgelopen maand zijn er geen Achter de schermen blogs online gekomen. Inmiddels weten jullie ook waarom. Ik lig in een scheiding en woon nu tijdelijk bij mijn ouders. Geen geweldige tijd om foto’s te maken om met jullie te delen dus. Mijn hoofd stond er niet naar. Maar ik pak mijn leven weer steeds meer op, dus het is ook weer tijd om Achter de schermen op te pakken!

Sinds ik bij mijn ouders woon heb ik al 3 puzzels gemaakt. Ik vind puzzelen leuk, maar ik maak er normaal nooit meerdere achter elkaar. Nu hielp het me om mijn hoofd leeg te maken en even te ontspannen. Dat had ik heel hard nodig. Nu deze puzzel af is heb ik mijn puzzelmap weer even opgeborgen. Voorlopig heb ik genoeg gepuzzeld.

Ik ben weer op bezoek geweest van een vriendin van mij. We zien elkaar helaas niet zo vaak, maar het was weer heerlijk om bij te praten! En ik mocht haar oude iPhone lenen. Mijn eigen iPhone doet het niet goed meer en ligt al een maand in een reperatiecentrum. Dat kan ook nog wel even gaan duren omdat de winkel de garantie bij Apple probeert te verhalen. Dus ik gebruikte mijn eerste smartphone, van 8 jaar geleden ofzo. De HTC Wildfire. Ik kon er een soort van op internetten, maar alle apps waren te nieuw. Dus feitelijk gezien kon ik er vooral mee bellen. Ik miste mijn telefoon wel heel erg, dus ik ben blij dat ik nu weer een telefoon heb waar ik tenminste dingen mee kan doen.

Binnenkort kan ik in mijn nieuwe huisje. Dan heb ik natuurlijk ook een huisraad nodig. Tijd voor de IKEA dus! Ik heb een paar spullen uit mijn oude huis meegenomen, maar ik ga alle meubels nieuw bestellen voor een echt nieuwe start. Nu zijn we vast naar de IKEA gegaan voor kleine spullen. Als ik de sleutel heb gaan we nog een keer om alle meubels op te halen, maar die heb ik nu ook al uitgezocht.

Het idee is dat ik 2x in de week naar de fysio ga om te sporten. Maar dat gaat al een tijdje niet zo lekker. Ik bel regelmatig een afspraak af, maar ook als ik er wel ben sport ik niet altijd. Ik heb de laatste tijd veel pijn, dus ik heb ook vaak een behandeling nodig. Het schiet niet echt op zo natuurlijk. Maar mijn fysio vindt het niet slecht om te behandelen, want daardoor wordt de pijn wat minder waardoor ik beter kan slapen en ontspannen en die rust heb ik nu nodig. Maar ik hoop dat ik het sporten snel weer op kan pakken, want dat is ook belangrijk voor mijn lichaam.

Ik kon donderdag weer terecht bij de pijnpoli. Fijn, want ik had die nacht nog wakker gelegen omdat ik zoveel pijn had. Begin dit jaar was ik er ook, maar ivm een kinderwens konden ze toen niks voor me doen. Nu wel, dus ik hoop dat het werkt! Ik heb morfinepleisters meegekregen en ik krijg volgende maand een epiduraal injectie. De pijnbestrijder zei dat ze goed voor me gaan zorgen, dus ik heb er vertrouwen in dat ze net zolang doorgaan met zoeken tot ik iets heb wat de pijn draagbaar maakt. De dosis morfine lijkt nog te laag, want ik merk er weinig van. Dus die mag hopelijk verhoogd worden.

Op het nieuws van mijn scheiding heb ik heeeel veel reacties gehad. Openbaar, privé, digitaal, persoonlijk. Het doet me goed dat er zoveel mensen zijn die met me meeleven. Die ook niet alleen sterkte zeggen, maar die ook echt proberen mee te denken of hulp aanbieden. Ik heb een aantal kaartjes ontvangen en die staan ook al de hele tijd op mijn kast. Ook lees ik veel reacties nog wel eens terug. Zo voelt het alsof ik niet alleen ben.

Wat heb jij de laatste tijd beleefd?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

7 gedachten over “Achter de schermen #28 – scheiden”

  1. Lastig, hé zo zonder je telefoon komen te zitten 😉 Ik ben de mijne 7 weken kwijt geweest, moest nieuwe batterij in. Ik gebruikte mijn vorige, maar die is natuurlijk ook al wat ouder.. Ramp 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.