5 gratis printables

Ik heb het al een aantal keer gezegd, maar ik ben dol op Pinterest! Je kunt er heel veel leuke dingen op vinden. Zo ook gratis printables. Posters, labels, cadeauverpakkingen; heel veel verschillende printables! Vandaag deel ik 5 leuke gratis printables met jullie!

Wereldbol
Het is de laatste tijd hip om een wereldkaart te hebben, waarop je de landen die je hebt gezocht kunt open krassen. Leuk, maar je kunt ook deze wereldbol printable gebruiken. Weer eens iets anders en je kunt de landen die je bezocht hebt ook inkleuren!

Pop-up huisje
Veel uitnodigingen gaan tegenwoordig online of via whatsapp. Met een simpele kaart val je al op dus. Maar hoe leuk is het als je deze pop-up huisjes gebruikt?  Ik weet zeker dat iedereen zich dan nog goed kan herinneren dat ze zijn uitgenodigd en je feestje niet zo snel vergeten.

Uilboekenlegger
Uiltjes! Wie vind ze nou niet leuk? Ik heb een gigantische zwak voor uiltjes. Ik werd dan ook meteen helemaal blij toen ik deze uilboekenlegger printable tegenkwam! Het leuke is dat je naast de uil ook een boom kunt uitprinten waarop je de uil kunt bewaren.

Minions
Ook minions zijn helemaal hip. Met deze minion printable kan je van een banaan een minion maken. Ik eet zelf geen bananen, maar het is leuk om bij kinderen in hun lunchpakket te doen. Het is ook leuk voor gezonde traktaties!

Welke van deze printables ga jij gebruiken?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

1 gedachte over “5 gratis printables”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.