5 liedjes die ik vroeger luisterde

Ik was een beetje door Spotify aan het scrollen en opeens kwam ik muziek tegen die ik vroeg veel luisterde. Ik kon alles nog woord voor woord meezingen. Sommige nummers heb ik zelfs weer in mijn muzieklijst gezet. Benieuwd welke muziek ik vroeger leuk vond? Dit zijn 5 nummers die ik toen veel luisterde.

Spice Girls

Tja, ik ben opgegroeid in de jaren 90, dus de Spice Girls kunnen niet ontbreken in dit lijstje. Ik heb alle cd’s gehad en ik kan nu ook nog alle nummers meezingen. Veel nummers kan ik trouwens ook zingen zonder tekst. Stop blijft een lekker nummer om te luisteren!

Las Ketchup

De naam van de band zegt je waarschijnlijk niet zo veel, maar de kans is groot dat je de Ketchup song wel kent. Die was echt hip in mijn pubertijd. Ik had de single en die stond de hele dag op repeat. Ik zong mee (met totaal verkeerde woorden die niet bestaan natuurlijk) terwijl ik het dansje probeerde na te doen.

Hilary Duff

Vroeger keek ik altijd naar Lizzy McGuire. Een hele leuke tv-serie. Toen Hilary Duff een cd uitbracht kocht ik die. Ik heb toen op een gegeven moment met een zware hersenschudding in bed gelegen en ik kon eigenlijk weinig anders dan muziek luisteren. Dit was 1 van de 2 cd’s die ik luisterde. Vooral I am vond ik een mooi liedje door te tekst. Daar probeerde ik mij aan vast te houden en mezelf te accepteren.

Within Temptation

Na mijn Hilary Duff fase werd ik gothic (duurde niet zo lang) en ging ik andere muziek luisteren, zoals bijvoorbeeld Within Temptation. Vooral Stand my ground luisterde ik veel. Er waren ook veel andere bands die ik toen luisterde, maar Within Temptation vond ik wel het best. Ik vind hun muziek trouwens nog steeds goed.

Laura Jansen

Een paar jaar later luisterde ik veel naar de cd van Laura Jansen. Die was toen net bekend geworden en ik had de cd in mijn wekkerradio gestopt. Daardoor kan ik de meeste liedjes nog steeds dromen. Hoewel ik ze niet allemaal even leuk vond. Zo vond ik Bells echt heel irritant, zeker om mee wakker te worden. Use somebody daarentegen vond ik heel mooi.

Waar luisterde jij vroeger naar?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

5 gedachten over “5 liedjes die ik vroeger luisterde”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.