6 gratis kleurplaten

In een eerder artikel schreef ik al dat ik helemaal blij werd van de kleuren voor volwassenen trend. Ik heb mij sindsdien goed in kunnen houden en ik heb geen kleurboek meer gekocht. Dat is maar goed ook, want ik heb sindsdien ook nog maar twee keer een kleurplaat ingekleurd. Ik moet daar echt vaker tijd voor maken! Maar ik heb niet stilgezeten. Ik ben namelijk begonnen met het verzamelen van gratis kleurplaten op Pinterest. Vandaag deel ik 6 mooie kleurplaten met jullie die je gratis kunt printen.

93b9959914f5caf6cc5e30040e73fc81

Als groot kattenliefhebber kan deze kleurplaat natuurlijk niet ontbreken in mijn collectie! Deze superschattige kleurplaat bevat genoeg onderdelen om wat uitdaging te bieden, maar niet zoveel kleine details dat je kramp in je vingers krijgt.

kleurplaten-volwassenen23

Deze olifant zal iets meer tijd kosten dan de katten. Er zijn veel kleine details die gekleurd moeten worden, maar ik vind het een supermooi geheel. Ik denk dat ik wel een paar dagen met deze plaat bezig ben, maar dat is het waard.

fox2

Als je de details van de olifant wel mooi vind, maar het je iets te veel werk vind, is deze vos misschien een optie. Nog steeds veel details, maar iets groter en een minder groot vlak om te kleuren. Ook erg mooi vind ik!

coloring-adult-flower-with-many-petals

Als je van bloemen houd is deze kleurplaat een leuke optie. Wel wat detail, maar niet al te priegelig. Leuk voor tussendoor!

Bij deze bloem valt het priegelwerk ook mee, maar is er wel iets meer om te kleuren omdat de hele plaat is gevuld. Ook leuk om te doen, maar je zult er wel iets langer mee bezig zijn.

Creative-Coloring-Inspirations-Printable

Tot slot wil ik deze quote aan jullie laten zien. Iets meer werk dan de andere quote, maar dat is juist wel leuk. En ook deze kan je natuurlijk inlijsten of als kaartje gebruiken!

Waar hallen jullie je kleurplaten vandaan?

liefs


Volg mij ook via Bloglovin'Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

5 thoughts on “6 gratis kleurplaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.