Achter de schemen #50 – creatief en sociaal

De afgelopen 2 weken ben ik bezig geweest met het bedenken hoe ik mijn dagen in kan plannen. Wat moet er gebeuren, wat kan ik en wat wil ik doen? Het begint steeds iets duidelijker te worden. Ondertussen heb ik ook veel dingen gedaan. Zowel op creatief als op sociaal gebied.

Vorig jaar kocht ik een borduurpakket van een schattige hamster die zelf aan het borduren is. Ik wilde er de tijd voor nemen, waardoor ik steeds maar niet begon met borduren. Ik wilde namelijk niet aan een project beginnen als ik maar een kwartier de tijd had. Maar nu ben ik er toch aan begonnen en het is leuk om te doen! Het duurt nog wel even voor het af is, maar het begin is er in ieder geval.

Ik vul al een aantal jaar enquêtes in in ruil voor waardebonnen. Laatst werd ik benaderd of ik misschien ook mijn boodschappen wilde gaan scannen voor een onderzoek. Prima, kost weinig extra tijd en ik krijg weer extra waardebonnen. Het was wel iets ingewikkelder dan ik dacht. Er kwam iemand langs om de scanner te brengen en die heeft een uur uitgelegd hoe ik alles moet doen.

Vorige week ben ik samen met mijn moeder naar de Kreadoe gegaan; een grote beurs met allerlei knutselspullen. We waren er beiden nog niet eerder geweest, dus geen idee wat het precies zou zijn. De beurs was groter dan ik had verwacht, maar je zag ook erg vaak dezelfde spullen. Het was wel heel leuk en ik heb ook veel leuke dingen kunnen kopen. Ik hoef niet ieder jaar heen, maar wellicht om de paar jaar.

Ik moest afgelopen week 2x naar Altrecht. Op maandag voor nog 2 laatste gesprekken voor de 3daagse en dinsdag gewoon voor de nazorggroep. De omgeving van het gebouw vind ik altijd mooi, maar nu zag ik bij aankomst echt een prachtige boom staan. De meeste bomen zijn mooi in de herfst, maar deze had zulke intens rode bladeren, prachtig! Jammer dat de lucht wel erg grauw was, maar ook dat hoort bij de herfst.

Deze week ben ik met een vriendin bij de fabriek van Royal Talens geweest. Zij maken o.a. verf en ecoline. In de ochtend hebben we eerst een rondleiding gekregen door de fabriek met uitleg. Heel interessant! Daarna kregen we een uitgebreide lunch en was er een workshop. We gingen een oefenen met een abstract landschap maken met ecoline of aquarel. We konden eindeloos veel materialen uitproberen dus dat was heel fijn. Tot slot kregen we een aquarelpallet en een goodiebag mee naar huis, ook helemaal leuk.

Dit weekend heb ik met 3 meiden afgesproken die ik van Twitter ken om Harry Potter triviant te spelen. 2 van hen had ik al 2x ontmoet, maar toch voelde ik spanning op de heenweg. Gelukkig viel dat weg toen ik er eenmaal was en was het juist heel erg leuk. De Harry Potter vragen waren ook erg leuk. Het was gewoon een hele geslaagde middag!

Wat heb jij de afgelopen tijd gedaan?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.