Fotoblog #1 – Paddenstoelen in de tuin

Ik wil meer gaan fotograferen. Daarom heb ik besloten dat ik vanaf nu regelmatig een fotoblog wil gaan delen met jullie. Deze eerste fotoblog staat vol met paddenstoelen. Na de natte periode zag ik opeens mijn hele tuin vol paddenstoelen staan. Ideaal, want ik wilde deze herfst nog naar een bos om paddenstoelen, maar nu kon ik vast in de tuin oefenen.

Ik heb gras in mijn tuin liggen en daardoorheen loopt een pad van boomschors. Tussen en aan de rand van het boomschors groeiden al de paddenstoelen. Waarschijnlijk omdat boomschors vergaat en ze daar een lekkere vruchtbare grond hadden.

Helaas waren het allemaal dezelfde soort paddenstoelen. Dus ik wil toch nog proberen om binnenkort naar een bos te gaan om te zoeken naar andere soorten.

Inmiddels zijn alle paddenstoelen verdwenen. Dat ging heel snel. De ene dag stonden alle paddenstoelen er en de dag erna lag er alleen nog een zwart hoopje.

Ben jij al veel paddenstoelen tegengekomen?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

4 gedachten over “Fotoblog #1 – Paddenstoelen in de tuin”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.