Achter de schermen #42 – koud en een nieuw ritme

De afgelopen 2 weken verschilden heel erg van elkaar. Sowieso was het de eerste week extreem koud en die week erna opeens niet meer. Maar ook besloot ik in de 2e week te beginnen met een ander dagritme waardoor mijn dagen er ook heel anders uitzagen.

Hoewel ik dacht dat de lente wel bijna zou gaan beginnen keek ik 2 weken geleden uit het raam toen ik opeens zag dat het sneeuwde. Dat was het begin van een week Siberische kou. Helaas moest ik wel een aantal keer naar buiten die week, maar verder heb ik zoveel mogelijk onder een warm dekentje gelegen.

Ik ben nog steeds niet klaar met de overstap naar nieuwe antidepressiva. Mijn vorige dosis deed nog veel te weinig, waardoor ik nu in overleg weer een stap omhoog ben gegaan. Ik ben benieuwd of het nu wel wat gaat doen!

Vorige week ging ik met mijn moeder naar de Orchideeënhoeve. Een fijn uitje voor mij, omdat het daar altijd warm is. Ideaal dus, omdat ik normaal in de winter niet zolang buiten kan lopen. En het is een fantastische plek om foto’s te maken! Ik heb een jaarkaart, dus ik zal er vast nog vaker komen dit jaar.

Voor haken voor lyme was ik de laatste dingen aan het afronden. Dit is zo leuk om te doen! Je haakt gewoon een lapje, dat is heel saai. Maar het borduren daarna vind ik echt leuk om te doen! En het eindresultaat is ook leuk.

Met mijn vriend ging ik winkelen in Almere. We wilden allebei naar een hobbyzaak daar en besloten dat we er dan maar een winkeldagje van zouden maken. We zijn door de kou niet zo lang weggeweest, maar we hebben wel een paar leuke winkels bezocht. Bij de flying tiger vonden we deze fossielen van dino’s. Ik had ze al vaker gezien, maar we besloten om ze nu mee te nemen en eens te proberen. Grappig om te doen!

Deze week ben ik begonnen met het uitproberen van een nieuw dagritme. Ik had geen enkel ritme in mijn dagen en ik lag veel in bed. Ik wilde eens kijken of ik mij beter zou voelen als ik wat meer ritme had. Ik heb 3 verschillende ritmes bedacht en ben begonnen met het ritme waarvan ik hoop dat ik die kan volhouden. Iedere dag om 8 uur opstaan, ’s middags slapen en weer op tijd naar bed. Ik ben nu wel moe, maar het valt nog mee. Dus ik hoop dat dit uiteindelijk mijn vaste ritme gaat worden!

Ik moest ook weer naar de tandarts. Dat was al langer geleden dan ik dacht. Mijn tandvlees is vaak ontstoken, nu ook weer. Dus ik kreeg geen dikke pluim helaas. Maar de schade valt mee.

Nadat alle producten voor haken voor lyme af waren was het tijd om alles te fotograferen. Daarna overal een prijs voor bedenken en in een blog online zetten.

Ik wil weer wat vaker creatief bezig zijn, dus dat heb ik ook opgenomen in mijn nieuwe dagritme. Geen vaste tijden, maar wel opgeschreven bij de dagindeling zodat ik er wat sneller aan denk en eerder er ook echt voor ga zitten. Ik heb nu een ketting gemaakt waarin een geborduurd stukje kwam. Daar volgt nog een blog over.

Dit weekend ben ik met mijn vriend naar Bataviawerf gegaan. Het was al heel lang geleden dat ik er was geweest. Mijn vriend had daar een gesprek om als smid als vrijwilliger te gaan werken. Ik ben meegegaan en daarna hebben we een rondleiding gevolgd. Het was heel interessant en volgens mij is er heel veel veranderd in de 15-20 jaar dat ik er niet geweest ben.

Wat heb jij gedaan deze week?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.